Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart voetbal

Voetbal. Heel veel kleine kinderen gaan op voetbal na het behalen van hun zwemdiploma. De een vindt het geweldig en de ander stopt er al snel mee. Als je gek bent op voetbal blijf je vaak de rest van je leven de sport volgen. Je ontmoet op je voetbalvereniging vrienden voor het leven – vrienden met dezelfde interesses als jij. Is jouw voetballende vriend, vriendin, zwager of zus binnenkort jarig? Stuur hem of haar dan een leuke voetbal verjaardagskaart.

Ga zelf aan de slag in onze kaartmaker

Je eigen kaartje maken, makkelijk en snel, hoe leuk is dat? Bij Kaartje2go hebben we een handige kaartmaker waarin je razendsnel een geweldig verjaardagskaartje maakt. Kies uit onze bestaande ontwerpen of ga zelf aan de slag met je eigen foto’s in de kaartmaker. Selecteer de leukste foto’s vanaf je computer of social media kanalen en upload deze op de kaart. Voeg vervolgens de mooiste figuren, kaders en een verjaardagswens toe. Zo maak je een persoonlijk verjaardagskaartje voor de jarige die van voetbal houdt.

Voetbal verjaardagskaarten zijn leuk voor iedereen. Maar in het bijzonder voor kinderen, en tienerjongens. Stuur bijvoorbeeld een voetbal verjaardagskaart naar een 16-jarige of geef de kaart voor de 18e verjaardag cadeau.

Ontvang je eerste voetbalverjaardagskaart cadeau

Is dit je eerste kennismaking met onze website? Dan is de eerste kaart die je bij ons bestelt helemaal gratis. Zo kun je lekker eenvoudig kennismaken met onze website en de kwaliteit van onze kaarten.

Wanneer je een gratis account aanmaakt wordt je kaart bovendien opgeslagen in jouw profiel. Zo kan je het kaartje later eenvoudig aanpassen en naar een andere vriend sturen. 

Voetbal verjaardagskaart versturen

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaartje dezelfde dag nog verzonden. In 95% van de gevallen ligt deze al de volgende dag op de deurmat van de ontvanger. Daar hoef je bovendien niet eens de deur voor uit. Kies het adres en de verzenddatum en wij doen de rest. Handig, vind je niet?

Meer leuke verjaardagskaarten thema’s

Een verjaardagskaart met het onderwerp voetbal is lang niet het enige type kaart dat je bij ons kan bestellen. Kaartje2go beschikt over veel meer leuke verjaardagskaarten, zoals kaarten met humor, bier of kaarten voor mannen. Profiteer van ons handige filtermenu en kies makkelijk en snel de juiste kaart. Selecteer bijvoorbeeld voor welk type familielid of vriend de kaart bedoeld is. Geef aan wat voor soort thema je zoekt, zoals sport, muziek of bier en wijn. Je kunt ook gebruik maken van de filters om een kaart in een bepaalde stijl te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een grappige, stijlvolle of stoere verjaardagskaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.