Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart vintage

Blaas de retro ballonnen op en pak de vintage slingers erbij, want iemand in jouw omgeving is jarig! Wil jij hem of haar in vintage of retro stijl feliciteren? Helemaal hip! Je kiest dan natuurlijk voor een verjaardagskaart met oude uitstraling. Bij Kaartje2go maak en verzend je de leukste vintage en retro verjaardagskaarten.

Verjaardagskaart ‘vintage’: leuk om te ontvangen én bewaren

Welke leeftijd je ook bereikt: wanneer je jarig bent, horen daar verjaardagskaarten bij. Het leukst is om hiervoor een stijl aan te houden die de jarige leuk vindt. Met de vintage uitstraling ga je even terug in de tijd. Je herkent deze stijl aan onder andere een oud roze kleur, bloemenpatronen en vintage illustraties. Natuurlijk mag de uitstraling van oud schrijfpapier niet in het rijtje ontbreken. Je kunt je voorstellen dat het écht een feest is als je als liefhebber een verjaardagskaart in deze stijl ontvangt. Je voelt je er écht jarig mee! Zo’n vintage verjaardagskaart is leuk om te krijgen, maar ook om te bewaren. Door de kaart er later bij te pakken, kan het feestvarken op ieder moment terugblikken op die fijne verjaardag. En wat denk je van een vintage kaart als invulling voor het interieur? De jarige kan de kaart in een mooi lijstje doen of ophangen aan een prikbord. Op die manier geef je niet alleen een verjaardagskaart, maar ook een leuk interieur item!

Maak een retro verjaardagskaart

Wil jij het feestvarken feliciteren met een retro verjaardagskaart, dan heb je bij ons keuze uit allerlei kaarten. Je vind bij ons op en top vintage kaarten of juist verjaardagskaarten met een subtiel retro tintje. Je maakt eenvoudig een selectie door je voorkeur in het filtermenu aan te geven. Selecteer een thema dat bij de jarige past. Kies je bijvoorbeeld voor een kaart met letters (typografisch) of passen bloemen beter bij de ontvanger? De keuze is aan jou! Nadat je de kaart gekozen hebt, kun je hem aanpassen. Dit doe je in onze kaartmaker. Kies uit onze figuren en kaders en voeg er zoveel toe als je maar wilt. Natuurlijk kun je ook eigen foto’s en extra tekst toevoegen. Vergeet niet om een leuke verjaardagswens of andere boodschap op de kaart te zetten.

Bezorg een extra groot feest op de deurmat

Wil je de verjaardagskaart met een extra’tje bij de jarige laten bezorgen? Ook daar helpen we je bij! Zonder de deur uit te hoeven, kies je een leuk cadeau. Verras de jarige met een heerlijke fles wijn, lekkere chocolade. Heeft de jarige groene vingers? Dan vind je in het thema ‘bloemen‘ een mooi boeketje rozen, droogbloemen en zadenzakjes. Met een mooie vintage verjaardagskaart én cadeautje is de verjaardag helemaal compleet.

Vintage verjaardagskaart klaar? Verzenden maar!

Ben je helemaal tevreden met de ontworpen kaart in vintage stijl? Dan kan de verjaardagskaart verzonden worden. Maar daarvoor moet je eerst wel even het adres van de jarige met ons delen. Als je het adres opslaat in het adresboek van je account, kun je het volgend jaar in één klik toevoegen. Kies vervolgens een bezorgdatum. Bestel je de kaart voor 20.00 uur, dan kan het in 95% van de gevallen mogen op de deurmat van de jarige liggen. Bestel je voor het eerst, dan hebben we nog een verrassing voor je. Je krijgt dan de eerste kaart van ons cadeau. Extra leuk om een kaartje te versturen, dus!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.