Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten met een paard

🐴 Gefeli-hiiihiihii-citeerd! Paarden zijn het lievelingsdier van veel mensen. Deze majestueuze dieren draven door de wei en laten ook op de verjaardagskaart graag hun hoofd zien. Ken jij iemand die van paarden houdt? Stuur dan vandaag nog een verjaardagskaart met een paard en feliciteer de jarige met een persoonlijke verjaardagswens.

Dieren | Kat 

Verjaardagskaart met een paard maken

Pony, hengst of merrie. Een paard betekent vrijheid, een vriend om voor te zorgen en samen de wereld te verkennen. Heerlijk samen galopperen door de bossen en na afloop liefdevol de manen kammen. Paardrijden is de droom voor veel jonge meisjes en kinderen. Maar ook 16-jarigenjongens, mannen en vrouwen voelen zich aangetrokken tot dit betoverende dier. Speciaal voor paardenliefhebbers hebben we een collectie met paarden verjaardagskaarten.

We hebben de mooiste kaarten voor je uitgestald. Ga bijvoorbeeld voor een grappige paarden verjaardagskaart of voor een leuke of hippe verjaardagskaart met paard. Met deze kaarten wed je nooit op het verkeerde paard; ze passen perfect bij de jarige.

Bij Kaartje2go heb je zelf de teugels in handen. In onze online kaartmaker maak je heel eenvoudig een leuke verjaardagskaart met paard:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Verjaardagskaart paard” en klik op “Kaart bewerken”
  2. Upload je eigen foto, bijvoorbeeld een foto van de jarige op een paard of een leuke selfie.
  3. Pas de kleuren, het lettertype of de achtergrond aan en voeg eventueel leuke paardenfiguren toe. Deze vind je in de galerij van onze kaartmaker en kun je eenvoudig aan de kaart toevoegen.
  4. Schrijf een persoonlijke verjaardagswens in de kaart. Zo maak je de kaart nog persoonlijker.
  5. Ben je klaar met bewerken? Stuur dan je verjaardagskaart met paard en verras de jarige met jouw persoonlijke verjaardagswens.

Verjaardagskaart paard + cadeau

Is de jarige volgens jou het beste paard van stal? Klim dan in het zadel en galoppeer naar onze verjaardagscadeaus toe. Daar vind je fantastische verrassingen om het feestnummer eens extra te verwennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke chocolade of smakelijke thee? Wil je liever iets blijvends geven? Kies dan een mooi prentenboek, schitterende sieraden of leuk speelgoed uit voor jouw grote dierenvriend.

Paarden verjaardagskaart sturen

Na het maken is het tijd om jouw verjaardagskaart te versturen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het adres invoeren en de verzenddatum kiezen. Daarna nemen wij de teugels van je over en draven we snel naar de brievenbus!

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.