Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 25 jaar

Hoera! Iemand in jouw omgeving is 25 jaar geworden. Je wilt de jarige feliciteren met zijn of haar verjaardag. Je kunt dat op allerlei manieren doen. Op afstand met een belletje of appje, bijvoorbeeld. Maar je kunt de felicitatie ook wat dichterbij huis brengen. Dat doe je door een verjaardagskaart te versturen. De leukste verjaardagskaarten vind je bij Kaartje2go. Ook voor een 25e verjaardag.

Ons aanbod verjaardagskaarten ‘25 jaar’

Wil je een leuke verjaardagskaart versturen naar het feestvarken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je vindt hier een uitgebreid aanbod kaarten voor een 25e verjaardag. Je kiest een kaart door in het filtermenu de opties te selecteren die passen bij de jarige. Is de ontvanger helemaal weg van bloemen of dieren? Dan kies je hiervoor onder het kopje ‘thema’. Of misschien ben je wel op zoek naar een kaart in een bepaalde stijl: vintage, stoere of grappige verjaardagskaarten. Je kunt zelfs kiezen of je kaarten wilt zien voor mannen of vrouwen. Op deze manier kun je makkelijk een verjaardagskaart vinden waarvan je zeker weet dat de ontvanger het geweldig vindt.

De verjaardagskaart personaliseren

Wist je dat je verjaardagskaarten ook heel makkelijk een eigen twist kunt geven? Dit doe je via de kaartmaker van Kaartje2go. Als je een ontwerp hebt gekozen, bewerk je hem op jouw manier. Voeg bijvoorbeeld een grappige foto van de jarige of jullie samen toe. Of geef je eigen draai aan de verjaardagskaart door te kiezen uit de figuren en kaders die wij voor je hebben gemaakt. Mis je nou net een tekst in het ontwerp, dan voeg je dat in een paar klikken toe aan je kaart. Vergeet niet om er een grappige of juist mooie verjaardagswens op te schrijven. Dat maakt de kaart helemaal af. Het wordt écht een feestje om deze kaart te ontvangen!

Cadeaus voor een 25-jarige

Een verjaardagskaart is al een feestje op zich, maar misschien wil je er wel wat extra’s bij doen. Gewoon een leuk cadeautje om de mooie leeftijd te vieren. Iets om te lezen, om van te genieten of later uit te geven. Ook voor een verjaardagscadeautje hoef je de deur niet uit. We hebben allerlei leuke cadeaus voor een 25-jarige. Je voegt het eenvoudig aan je bestelling toe. Er zit voor ieder feestvarken wat leuks of lekkers bij. Geef de jarige bijvoorbeeld een theepakket, een bosje droogbloemen of iets verzorgends cadeau. Is het een echte snoepkont? Dan moet je zeker even bij de chocolade en het snoep kijken. Misschien kun je er zelfs wat in de kaart over zeggen? Waar je ook voor kiest, je kunt erop rekenen dat er een extra groot feestje in de brievenbus wordt bezorgd.

De verjaardagskaart versturen

Ben je helemaal tevreden met je kaart en het eventuele extra’tje? Dan kun je hem bestellen. Ook voor jou hebben we een cadeautje, want als je voor de eerste keer besteld krijg je de kaart van ons cadeau. Je voert het adres van de ontvanger in, kiest een bezorgdatum en dan is de kaart klaar om te vertrekken. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling via PostNL aan het juiste adres wordt bezorgd. Als je hem vandaag voor 20.00 uur besteld, wordt de kaart in 95% van de gevallen morgen geleverd. De 25-jarige Job of Jet kan binnenkort een mooie verjaardagskaart op de deurmat verwachten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.