Ga naar de inhoudGa naar het filter
Sterkte operatie

Sterkte kaart operatie

Een operatie is een ingrijpende en vaak stressvolle gebeurtenis. Laat je vriend(in), collega of familielid daarom weten dat je aan ze denkt en voor ze klaarstaat met een persoonlijke beterschapskaart. Een beterschapskaart biedt de ontvanger in veel gevallen wat troost, geeft kracht en wie weet tovert het zelfs wel een glimlach op zijn of haar gezicht. Het voelt natuurlijk altijd fijn als je weet dat er aan je gedacht wordt en dat er mensen met je meeleven. Hoewel een kaart maken en verzenden een kleine moeite is, bereikt het een groots effect: een klein beetje geluk op een moeilijk moment.

Botbreuk, ongeluk(je) of ernstig ziek

De redenen voor een operatie kunnen erg uiteenlopen. Misschien is je nichtje wel van de schommel gevallen en heeft ze iets gebroken of heeft je collega zijn kniebanden gescheurd tijdens het voetballen. In deze situaties is een opbeurende of misschien zelfs wel grappige beterschapskaart op zijn plek. Is een dierbare echter ernstig ziek en moet deze persoon een levensreddende of -verlengende operatie ondergaan? Dan kan het vinden van de juiste sterkte kaart om deze persoon een hart onder de riem te steken erg lastig zijn. Om je hier een beetje bij te helpen, hebben we een veelzijdig aanbod aan beterschapskaarten met uiteenlopende boodschappen. Vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden? Bedenk dan dat het allerbelangrijkste is dat de boodschap vanuit je hart komt. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd nog een kijkje nemen bij onze sterkte teksten.

Beterschapskaart maken

Een persoonlijke beterschapskaart maken is heel eenvoudig en is in een paar minuten gepiept. Kies een passende beterschapskaart uit onze unieke collectie of ga voor een blanco kaart met je eigen foto. Met onze kaartmaker kun je de kaart vervolgens helemaal naar wens aanpassen. Zo kun je alle tekst en afbeeldingen naar eigen smaak veranderen en grappige figuren toevoegen om de kaart op te leuken. Wil je het geheel nog extra bijzonder maken? Kies dan voor een gekleurde envelop of een gepersonaliseerde adressticker! Zo weet je zeker dat jouw envelop de eerste is die van de stapel gepakt wordt.

Maak het extra bijzonder met een cadeau

Wil je naast het sturen van een sterkte kaart iets extra’s doen voor je dierbare, maar weet je niet zo goed wat? Een klein cadeautje krijgen is natuurlijk altijd fijn. Kies bijvoorbeeld voor een bosje droogbloemen om de ziekenhuiskamer op te vrolijken, wat leesvoer ter afleiding of wat chocola simpelweg omdat het lekker is. Ook voor kinderen hebben we passende cadeaus. Laat een schattig knuffelbeertje hen gezelschap houden in het ziekenhuisbed of geef een Frozen of Cars kleurboek, zodat ze wat te doen hebben.

Sterkte kaart operatie bestellen en versturen

Heb je je beterschapskaart besteld voor 20.00 uur? Dan doen we hem vandaag nog voor je op de post. In 90% van de gevallen komt hij de volgende (werk)dag al bij de ontvanger aan. Ligt deze persoon nog in het ziekenhuis? Vermeld naast het postadres dan ook de afdeling en het kamernummer op een extra adresregel. Zo weet je zeker dat de kaart direct goed aankomt. Zit er enige tijd tussen de operatie en het moment dat hij of zij weer naar huis mag? Stuur dan ook een leuke welkom thuis kaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.