Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bloemenkaarten met zonnebloemen

Leuke bloemenkaart met zonnebloemen sturen? Bij Kaartje2go vind je de ruimste keuze in bloemenkaartjes met zonnebloemen.

Je kan natuurlijk ook je eigen bloemenkaart met zonnebloemen maken. Bij Kaartje2go kun je in de kaartmaker namelijk zelf foto's, teksten, figuren en kaders toevoegen.  Zo maak je jouw eigen bloemenkaart met een foto van jouw zonnebloemen. Kijk voor inspiratie voor de tekst ook eens bij onze teksten voor op bloemenkaarten.

Bloemenkaart met zonnebloemen sturen

Je kunt jouw bloemenkaartjes met zonnebloemen als set bij je thuis laten bezorgen, vanaf 5 stuks. De enveloppen krijg je er gratis bij. Je kunt de kaarten dan op je gemak zelf adresseren en frankeren. Wij kunnen jouw bloemenkaartje met zonnebloemen ook voor je op de post doen. Jij kunt dan de adressen tijdens je bestelling invoeren of uploaden met een excelbestand. Wij drukken je kaarten in kleur af en doen ze ook direct voor je op de post.

Toch liever een andere bloem op je kaart? Kijk dan bij onze andere prachtige bloemenkaarten

Wil je iemand bedanken? Kijk dan eens bij onze bedankkaartjes!

Betekenis van de zonnebloem

De zonnebloem werd in Europa vrijwel gelijk een succes. De bloem kreeg zelfs een christelijke betekenis omdat de gele bloem met het zonlicht mee draait, wat staat voor de mens die zijn hoofd naar Christus draait. Verder staat de zonnebloem voor geluk, adoratie, levenslust en bewondering.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.