Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bloemenkaarten

Bloemenkaart

🌸  Iedereen wordt blij van bloemen! Dus wil je een kaart met bloemen versturen? Kies de leukste bloemenkaart uit onze collectie en zorg voor een fleurige verrassing op de deurmat.

Bloemenkaarten

Bloemen houden van mensen... en mensen houden van bloemenkaarten! Als je een leuke kaart met bloemen zoekt, dan zit je bij Kaartje2go goed. Want als we ergens blij van worden, dan is het wel onze ruime collectie aan bloemenkaarten. Onze designers bloeiden helemaal op toen ze de leukste bloemenkaartjes met tulpen, zonnebloemen en rozen ontwierpen. Maar je kunt je eigen bloemenkaart natuurlijk ook zelf maken. Zo stuur je een bemoedigende of vrolijke bloemengroet naar iemand die het verdient.

Bloemenkaarten voor elke gelegenheid

Met bloemen kun je alle kanten op. Kaarten met bloemen kunnen je troosten en steunen, maar er zijn ook heel veel vrolijke bloemenkaarten. Tussen onze wenskaarten met bloemen vind je dan ook een bos aan lieve en opbeurende kaartjes. Verstuur bijvoorbeeld een mooie bloemenkaart omdat je tante iets te vieren heeft, of omdat je beste vriendin het even moeilijk heeft. Van vrolijke zomerbloemen tot rustige lelies, en van uitbundige klaprozen tot lieflijke lentebloesem: een bloemetje doet iedereen goed! 

🌸  Bekijk ook onze verrassende wenskaarten met dieren.

Bloemen kaarten zonder tekst

In onze galerij vind je verschillende bloemen kaarten zonder tekst. Een neutrale bloemen kaart is handig voor als je een specifieke boodschap wilt schrijven. Zoek de mooiste uit en verras je dierbare of bekende met een bloemetje van papier. In onze kaartmaker kun je trouwens ook heel makkelijk bestaande tekst weghalen, zo heb je alsnog een leuke bloemenkaart zonder tekst. 

Bloemenkaart maken

Heb je je favoriete bloemenkaart gevonden? Dan kun je hem heel makkelijk een eigen draai geven in onze handige kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe of fleur je bloemenkaart op met mooie figuren en kaders. Wist je bijvoorbeeld dat je in onze kaartmaker uit meer dan 200 bloemenfiguren kun kiezen? En met een mooie persoonlijke tekst wordt je wenskaart nog leuker. Zo maak je eenvoudig en snel een bloemen kaart die perfect past bij je beste vriendin, opa of buurvrouw. 

🌸  Tip: Met deze leuke teksten maak je je kaartje met bloemen helemaal af. Verstuur bijvoorbeeld ‘je bent de b(l)om’ naar je lieve zus!

Verstuur een bos bloemen met je kaart

Een bloemenkaart is natuurlijk al hartstikke lief. Maar wist je dat je ook bloemen als cadeau mee kan sturen met je kaartje? Kies een mooi bosje bloemen uit en ga voor een extra fleurige verrassing op de deurmat. Maak je dierbare bijvoorbeeld blij met verse rozen, een vrolijk gemengd boeket of mooie droogbloemen. Ook leuk zijn onze zadenzakjes, die elk een eigen boodschap hebben, zoals ‘kracht’ en ‘vrolijkheid’. En kan je zelf niet kiezen, ga dan voor een bloemen cadeabon bij je kaart. Al deze fleurige cadeaus passen trouwens gewoon door de brievenbus. Handig he!

Elke bloem heeft een andere betekenis. Hieronder hebben we de betekenissen van verschillende bloemen voor je op een rijtje gezet. Klopt de betekenis van jouw favoriete bloemenkaart niet helemaal met de boodschap? Dan hoef je daar natuurlijk geen waarde aan te hechten. Je kunt de betekenissen van bloemen gewoon als een leuk extraatje zien.

 • Anemoon: zorgzaamheid
 • Chrysant: geluk, vriendschap, eerlijkheid, gezondheid
 • Dahlia: kracht en ‘ik ben voor altijd van jou’
 • Freesia: onvoorwaardelijke liefde
 • Gerbera: geluk, liefde en de zon
 • Hyacint: schoonheid, vrede, trots
 • Iris: wijsheid, kracht en ‘ik heb een boodschap voor jou’
 • Klaproos: troost
 • Krokus: vreugde en een nieuw begin
 • Lelie: zuiverheid en geluk
 • Margriet: onschuld, ‘je maakt me gelukkig’
 • Narcis: hoop, zelfliefde en de zon
 • Orchidee: schoonheid en liefde
 • Roos: liefde
 • Tulp: vrolijkheid en liefde
 • Zonnebloem: vreugde, licht, hoop en positiviteit

In onze collectie bloemenkaarten vind je een heus tuincentrum aan keuze. Zo vind je kaarten met wilde bloemen zoals klaprozen en madeliefjes, maar ook zomerbloemen zoals dahlia’s en zonnebloemen. Ook de lente is volop aanwezig op onze bloemen kaarten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kaarten met tulpen en krokussen? Voor wie graag een vrolijke bloemenkaart stuurt, hebben we exemplaren vol levendige kleuren en speelse bloemencombinaties. En wil je iemand sterkte wensen met een bloemenkaart? Kies dan bijvoorbeeld een rustige kaart met lelies of magnolia’s. Zo vind je een bloemen kaart dat bij ieder moment past.

Wil je graag een specifieke boodschap versturen met een bloemenkaart, dan heb je bij Kaartje2go volop keuze. Vier de verjaardag van je dierbare met bloemenkaarten of organiseer een spetterend feest met bloemige uitnodigingen. Wil je iemand juist sterkte of beterschap wensen, ook dan hebben we mooie kaarten met bloemen. Daarnaast hebben we ook bloemen kaarten om je condoleance op passende wijze over te brengen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.