Ga naar de inhoudGa naar het filter

Sterkte kaart met bloemen

Voor iemand die een zware tijd heeft, kan het een mooi gebaar zijn als er een troostend kaartje op de deurmat valt. Een sterkte kaart met bloemen is dan een liefdevolle manier om je medeleven te tonen. We hebben verschillende soorten bloemen sterkte kaarten. Van vrolijk tot sereen en van kleurrijk tot rustig. Wie steek jij een hart onder de riem?

Rozen, lavendel, of een sierlijke bloesem 

Sterkte kaarten met bloemen zijn er in alle soorten en maten. Zo hebben we kaarten met een grote bloem op de voorkant, subtiele bloemen of juist een hele bos fleurige bloemen. Er is voor iedere bloemenliefhebber wel een geschikt sterkte kaartje. De sterkte kaarten kan je zelf helemaal personaliseren in onze kaartmaker. De ontvanger krijgt daardoor een mooie persoonlijke bloemenkaart op de deurmat.

Bloemen hebben verschillende betekenissen. Zo staat de klaproos voor troost, de magnolia voor trouw en liefde, en de lavendel voor puurheid en bewondering. Zo kun je iemand op een liefdevolle manier troosten. Maar het is natuurlijk ook fijn om voor de lievelingsbloemen van de ontvanger te kiezen. Zo geef je je sterkte kaart met bloemen een persoonlijk tintje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.