Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bloemenkaarten met rozen

Een leuke kaart met bloemen doet wonderen. En rozen doen het altijd goed! Bij Kaartje2go vind je de ruimste keuze in bloemenkaarten met rozen.

Wil je een unieke en persoonlijke bloemenkaart maken? Met je eigen foto? Bij Kaartje2go kun je zelf foto's, teksten, figuren en kaders toevoegen. Zo maak je jouw eigen bloemenkaart met een foto van jouw rozen. Zoek je een mooie tekst voor op je kaart? Kijk dan bij onze teksten voor bloemenkaarten

Bloemenkaart met rozen sturen

Je kunt jouw bloemenkaartjes met rozen als pakketje bij je thuis laten bezorgen, vanaf 5 stuks. Je kunt de kaarten dan op je gemak zelf adresseren en versturen. Wij kunnen jouw bloemenkaartje met rozen ook voor je op de post doen. Jij kunt het verzendadres tijdens je bestelling invoeren. Als je veel adressen wilt toevoegen, dan kun je ook een adressenbestand in excel gebruiken. Even uploaden en klaar!

Als je toch liever een kaart stuurt met een andere bloem erop, dan kun je bij onze andere bloemenkaarten kijken. 
Wil je iemand bedanken? Kijk dan eens bij onze bedankkaartjes!

Betekenis van een roos

Wanneer je een roos geeft aan iemand, dan heeft dat natuurlijk een betekenis. Het aantal rozen, de kleur van de rozen of ze doornen hebben of niet, het heeft allemaal een betekenis.

• Met één rode roos verklaar je iemand de liefde
• Geef je één roos in een andere kleur dan bedank je iemand
• Geef je rozen zonder doornen dan geef je aan dat het voor jou liefde op het eerste gezicht was.
• Geef je een roos in de knop, dan zie je jullie liefde als puur en liefdevol of wil je dat jullie liefde nog geheim blijft.
• Een rode roos geven die bijna in z’n volle bloei is, dan is jullie liefde volwassen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.