Ga naar de inhoudGa naar het filter

Tijd voor een inhaalfeestje!

Heb jij je verjaardag moeten missen in de coronatijd? Stond er een leuke BBQ gepland met familie of vrienden, maar heb je die door de lockdown moeten annuleren? Wanneer de maatregelen versoepelen is het wellicht tijd om op een aangepast manier alsnog een inhaalfeest te geven. De uitnodiging daarvoor maak je bij Kaartje2go.

Uitnodiging Samen jarig
Samen jarig
BBQ/Tuinfeest
BBQ/Tuinfeest
Uitnodiging voor een bruiloft maken
Trouwuitnodiging
kaarten voor een huwelijksjubileum
Jubileumkaarten
Verjaardagsuitnodiging
Verjaardagsuitnodiging
Uitnodiging borrel
Borrel
 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een inhaal feest maken

Ieder feest begint met het opstellen van een gastenlijst en het maken van een uitnodiging. Bij Kaartje2go vind je leuke uitnodigingen voor elke gelegenheid die je eenvoudig zelf kunt aanpassen. Laat je creativiteit de vrije loop en verander het lettertype en de letterkleur, voeg een achtergrond of leuke figuren toe of upload je eigen foto. Schrijf tot slot een originele uitnodiging tekst op de kaart en klaar is je kaart.

Wat zet ik op de uitnodiging voor mijn inhaalfeest?

 • Op de uitnodiging schrijf je waarom je het feestje geeft. Ben je jarig geweest of is er een andere reden dat je mensen uitnodigt? Je zou dit bijvoorbeeld kunnen doen met een tekst als “een half jaar geleden was ik jarig, maar toen heb ik helaas niet mijn verjaardag kunnen vieren. Bij deze wil ik je alsnog uitnodigen om dit samen met mij te vieren op...”
 • Natuurlijk mogen ook de locatie, het tijdstip en de datum van het feestje niet ontbreken. Zet op de kaart waar het feestje is, hoe laat en wanneer het gevierd wordt.
 • Verder is het een goed idee om iets te noemen over de maatregelen. Bijvoorbeeld wat je eraan doet om afstand te houden. Daarnaast kan het handig zijn om te zeggen dat je gasten zich kunnen afmelden als je het niet prettig vinden om langs te komen. En als laatste is het wellicht handig om te zeggen dat als iemand ziek is je er dan vanuit gaat dat deze persoon thuisblijft.

Organiseer een inhaalfeestje

Een inhaalfeest kun je op verschillende manieren vieren en er zijn talloze redenen om er eentje te geven. 

 • Misschien ben je er nog niet over uit of je wel of niet je verjaardag moet vieren. In ieder geval is de kans groot dat er meerdere mensen in je familie of gezin jarig zijn geweest. Hoe leuk is het om dan een samen jarig feestje te geven. Tel jullie leeftijden bij elkaar op en stuur een kaart met jullie gezamenlijke leeftijd.
 • De zomer komt er weer aan en de ideale manier om dat te vieren en toch afstand te houden is met een BBQ. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor een familiedag of met een groep vrienden. Met een tuinfeest of BBQ uitnodiging begint de voorpret nu al.
 • Wist je dat je ook thuis een communiefeest of lentefeest kunt organiseren? Doe dit bijvoorbeeld in het klein en nodig alleen je meest dierbaren uit. Op ons blog vind je tips om thuis een communiefeest organiseren.
 • Een jubileum is een speciale gebeurtenis die je maar een paar keer in je leven meemaakt. Jammer dus om dit ongemerkt voorbij te laten gaan. Lees ook ons blog met tips voor een jubileumfeest.
 • Je trouwdag hoort de mooiste dag van je leven te zijn. Het verplaatsen of annuleren hoort daar natuurlijk niet bij, maar echte liefde overwint de grootste obstakels. Stuur je gasten daarom een change the date kaart of een trouwkaart en laat ze weten van jullie plannen. Met de corona annulering hoef je je over de kaarten geen zorgen te maken.

Bedrijfsfeest of (her)opening

Door de lockdown hebben je medewerkers lang niet met elkaar kunnen samenwerken. Misschien dat je ze in de tussentijd een klein cadeautje hebt gestuurd om wat van je te laten weten, maar als iedereen weer samen gaat werken zal het toch even wennen zijn. Door een bedrijfsfeest of borrel te organiseren wordt het ijs gebroken en krijgen nieuwe collega’s meteen de mogelijkheid om hun collega’s in het echt te ontmoeten.

Niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor je klanten is het waardevol om te weten dat je weer geopend bent. Breng ze op de hoogte van de heropening door een opening uitnodiging te sturen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.