Ga naar de inhoud

Sterkte kaarten met een dikke knuffel

Wil je iemand sterkte wensen? Stuur dan een sterkte kaart met een dikke knuffel van Kaartje2go. Hiermee laat je iemand om wie je geeft weten dat je aan diegene denkt en dat je voor hem of haar klaarstaat in deze moeilijke periode. Kies een kaart uit onze ruime collectie kaartjes met knuffel of sterkte erop en pas deze helemaal naar wens aan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kaart helemaal zelf te ontwerpen! Verstuur jouw sterkte kaart en geef jouw dierbare op een originele manier een dikke knuffel.

Maak een kaartje: een dikke knuffel en sterkte

Het maken en versturen van een sterkte kaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Pik een moderne, stijlvolle of juist humoristische kaart uit en geef vervolgens je eigen draai eraan met de online kaartenmaker. Hiermee kun je namelijk heel gemakkelijk tekst toevoegen, een lieve foto uploaden en alle details aanpassen. Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Bekijk dan deze sterkte gedichten of klik tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’ voor wat extra inspiratie. Wist je dat je ook de tekst op de voorkant van de sterkte kaart aan kunt passen? Zo kun je ‘een dikke knuffel voor jou’ heel eenvoudig aanpassen naar ‘een dikke knuffel voor jullie’. Is het kaartje voor (één van) je grootouders bedoeld? Neem dan een kijkje bij onze kaarten voor opa en oma en steek hen een hart onder de riem.

Voeg een kleinigheidje toe aan jouw papieren knuffel

Voelt alleen een kaartje sturen onvoldoende? Voeg dan een toepasselijk sterkte cadeau aan je bestelling toe om je familielid, vriend(in) of collega wat extra op te beuren. Geef bijvoorbeeld thee cadeau. Hiermee creëer je voor je dierbare een ontspannen theemomentje met een lekker stukje chocola om weer even op adem te komen. Ook een bloem cadeau of een lief knuffelbeertje helpen jou iemand veel sterkte te wensen. Samen met jouw bemoedigende woorden vormt een brievenbuscadeau ongetwijfeld een lichtpuntje in moeilijke tijden. Bijna alle cadeaus passen door de brievenbus, dus in de meeste gevallen valt jouw geschenk tegelijk met het sterkte kaartje op de mat.

Een sterkte en knuffel kaart versturen

Ben je tevreden met de door jou gemaakte knuffel kaart? Dan is het bijna tijd om hem te versturen! Je hoeft alleen nog maar het gewenste formaat te selecteren, de ontvangers adresgegevens in te vullen en een verzenddatum te kiezen. Doe je dit voor 20.00 uur? Dan verstuurt Kaartje2go je papieren knuffel vandaag nog! In 95% van de gevallen valt je kaartje met knuffel en sterkte al de volgende dag op de mat. 

Wil je een dierbare laten weten dat je aan hem of haar denkt, zonder dat daar een specifieke aanleiding voor is? Dat kan natuurlijk ook! Naast sterkte kaarten met een dikke knuffel, hebben we ook uitgebreide collectie zomaar kaarten en vriendschap kaarten. Is dit de eerste keer dat je een kaartje verstuurd via Kaartje2go? Dan krijg je hem van ons cadeau. Zo wordt een kaartje geven nóg leuker!

Op zoek naar een valentijnskaart voor Valentijnsdag? Ook dan vind je bij Kaartje2go geschikte kaarten die helemaal naar wens aan te passen zijn.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.764 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.