Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaarten vriendschap

Niet meer bijkomen van de slappe lach, elkaar snappen zonder een woord te zeggen en er voor elkaar zijn wanneer de ander dat nodig heeft: je beste vriend of vriendin verdient het om gekoesterd te worden. En dat doe je met een echte vriendschap valentijnskaart! Hoe zet jij je bestie in het zonnetje?

  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Eenvoudig personaliseren
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Valentijnskaart vriendschap maken

Valentijnsdag is oorspronkelijk bedoeld om je diepste gevoelens te delen aan die ene geheime liefde. Maar hoewel lovers misschien komen en gaan, blijven je vrienden je voor altijd steunen. En dat is geen geheim! Laat dus je beste vriend(in) op deze dag weten dat je aan hem of haar denkt. Dat kan met een liefdevol valentijnskaartje, maar ook lekker luchtig en grappig. We hebben bij Kaartje2go namelijk een speciale collectie met vriendschap valentijnskaarten. Kijk maar eens tussen alle toffe valentijnskaarten voor vrienden. Zo vier je jullie vriendschap!

Een valentijnskaart voor je vrienden

Het is ontzettend leuk om een valentijnskaart voor je vriendschap te maken. Je voelt dan misschien geen vlinders, maar wel heel veel warmte én liefde. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend je door een moeilijke periode heeft geholpen, of omdat je gewoon hartstikke veel lol beleeft met je hartsvriendin. Reden genoeg om ze te verrassen met een valentijnskaart ter ere van jullie vriendschap! Kies bijvoorbeeld voor een fotokaart met een kiekje van jullie samen. Of ga helemaal los met een videoboodschap, waarin je vertelt hoeveel jullie vriendschap voor jou betekent ❤️ 

Vier jullie vriendschap met een cadeau

Je maakt een valentijnskaart voor je vriendschap helemaal af met een lief cadeautje. Verwen je vriendin bijvoorbeeld met een lekkere reep chocola. Of trakteer je bestie op een goede fles wijn om te proosten op jullie vriendschap – en nodig jezelf meteen uit ;). Wat zal je maatje blij zijn als jouw verrassing op de deurmat ploft!

Tip: Maak je vriendschap valentijnskaart extra speciaal door leuke extra’s toe te voegen, zoals een mooie sluitzegel, een gekleurde envelop of een luxe papiersoort

Valentijnskaarten vriendschap versturen

Is de valentijnskaart voor je beste vriendin of vriend helemaal klaar? Dan is het tijd om hem te versturen! Kies uit een van deze verzendmethodes: 

  • Direct versturen: Vul het adres in en we doen het valentijnskaartje voor je op de post. Mis je nog wat adresgegevens? Vraag deze dan eenvoudig op met onze handige adresverzoeker
  • Thuis ontvangen: Kies je voor deze optie, dan bezorgen we de kaart in een pakketje bij jou thuis. Zo kun je de vriendschap valentijnskaart zelf overhandigen! 

Met een lieve valentijnskaart maak je je beste vriendin of vriend helemaal blij! Maar hoe zorg je ervoor dat de perfecte valentijnskaart bij je vrienden op de mat valt? Met onze handige kaartmaker heb je ‘m in een mum van tijd ontworpen.
Zo werkt het:

  1. Kies je favoriete ‘valentijnskaart vriendschap’.
  2. Geef de valentijnskaart voor vrienden een persoonlijke touch door figuren, kaders en foto’s toe te voegen. 
  3. Schrijf een lieve tekst op de valentijnskaart over jullie vriendschap.
  4. Bestel een gratis proefdruk of rond de bestelling direct af.

Tip: Sla je favoriete valentijnskaarten voor vriendinnen en vrienden op in je Kaartje2go account. Zo kun je ze gemakkelijk met elkaar vergelijken en het allerleukste, -liefste of -grappigste kaartje uitkiezen.

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. Die dag wordt er door PostNL post bezorgd. Als je maandag voor 20:00 uur besteld versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag. Houd er wel rekening mee dat het erg druk is bij de post. Bestel de kaart daarom iets eerder of kies voor avondbezorging met Trunkrs.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.