Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kunstkaarten

De mooiste kunstkaarten maken en bestellen

Welkom in de kunstgalerij van Kaartje2go. Hier vind je de mooiste kunstkaarten in verschillende stijlen om te versturen naar geliefden of bekenden. In tegenstelling tot echte kunst raden wij je aan om deze kaarten te bewerken en volledig te personaliseren. Want er gaat niets boven een unieke kunstkaart. 

Kunstkaarten maken met plezier

Wil je zelf een elegante kunstkaart maken? Leuk! In onze kaartmaker kun je al je creativiteit kwijt:

  1. Kies een kaart uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. 
  2. Voeg figuren en kaders toe of upload je eigen foto.
  3. Schrijf een kunstzinnige tekst of gedicht.
  4. Bestel en verstuur je kaart.

🎉 Tip: Ken jij een echte kunstliefhebber en is die artistiekeling binnenkort jarig? Stuur hem of haar dan een artistieke verjaardagskaart met kunst. 

Kunstkaarten in verschillende stijlen

Als het om kunst gaat, heeft iedereen zijn eigen stijl. Gelukkig hebben wij een uitgebreid aanbod, waardoor er ook voor degene die jij een kaartje wilt sturen iets leuks tussen zit. Zoals bijvoorbeeld modern, klassiek, impressionistisch, figuratief of abstract.

Kunstkaarten van Hollandse Meesters

Vincent van Gogh, Johannes Vermeer, Albert Cuyp, Frans Hals en Rembrandt van Rijn, dit zijn de zogenaamde Hollandse Meesters. Enkele van hun beroemde schilderijen kun je nu eenvoudig als kaartje versturen.

Klassieke kunstkaarten

De klassieke kunstkaarten mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je bij ons enkele van de meest bekende klassiekers. Denk aan Het melkmeisje, Rivierlandschap, het Meisje met de parel of De staalmeesters.

Moderne kunstkaarten

Felle kleuren, prachtige bloemen en stillevens. Dit zijn de beelden die je op de moderne kunstkaarten aantreft. Ideaal voor als je iets moois per post wilt versturen.

Abstracte kunstkaarten

Op de kaarten met abstracte kunst speelt verbeelding een grote rol. Je kunt namelijk van alles zien in de opvallende kleuren en vormen. Maar dat ze er vrolijk uitzien, is een feit.

Impressionistische kunstkaarten

Zijn de impressionistische werken van Vincent van Gogh of Claude Monet meer jouw stijl? Ook hun kunstwerken staan op de kunstkaarten afgebeeld.

Figuratieve kunstkaarten

Op de figuratieve kunstkaarten vind je, hoe kan het ook anders, allerlei figuren. Vooral de ballerina’s doen het goed, maar ook van verschillende dieren vind je mooie prenten.

Tip: Bekijk ook eens onze andere wenskaarten zoals gedichten kaarten en kaarten met spreuk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.