Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige verhuiskaarten

Ben je net verhuisd en wil je je familie, vrienden en bekenden op de hoogte stellen van je nieuwe paleisje? Stuur ze dan een verhuiskaart om te laten weten wat je (nieuwe) adres is. Naast gewone verhuisberichten kun je ook kiezen uit specifieke kaarten voor bijvoorbeeld een verbouwing, een verhuizing naar een nieuwe woonplaats en voor samenwonen. Aan elk type kaart kun je volledig je eigen draai geven. Ideaal als je je omgeving op een persoonlijke en persoonlijke manier wilt laten weten waar ze jou voortaan kunnen vinden.

Nieuwe woning? Stuur een verhuiskaart met humor

In een paar klikken creëer je vanaf je smartphone, tablet of computer een originele verhuiskaart. Selecteer een stijl die bij jou past (bijvoorbeeld humor of hip) en kies vervolgens een leuke kaart uit. Dan wordt het tijd om je toetsenbord te laten ratelen, want er moet natuurlijk tekst op de kaart! Bedenk een toepasselijk spreekwoord, zoek naar een passende quote of schrijf een grappig gedichtje. Vandaag de lolbroek niet aan? Bekijk dan deze tips voor tekst op een verhuiskaart. Ook kun je gebruikmaken van de knop ‘zoek een leuke tekst!’ voor wat extra inspiratie.

Personaliseer jouw grappige verhuisbericht

Heb je de tekst voor op het verhuisbericht geschreven? Dan begint het echte feest. Naast de lettergrootte, kun je ook het lettertype en de kleur van de letters aanpassen. Wil je elk woord - of zelfs elke letter - in een andere kleur? Geen probleem! Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Een van onze favoriete functies om de kaart nog verder op te leuken is het toevoegen van figuren. Van een slak met een écht huisje tot een bloempot met een gezichtje en van een kat in een verhuisdoos tot lachende sleutels: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het aan je verhuiskaart toevoegen. Een toffe foto van jezelf is natuurlijk ook een optie.

Verhuiskaart zelf opsturen of rechtstreeks naar de ontvanger

Wist je dat de verhuiskaarten goedkoper worden, naarmate je er meer bestelt? Scheelt toch weer in de portemonnee. Bij het bestellen van de verhuiskaarten kun je ervoor kiezen om de kaarten thuis te ontvangen om ze vervolgens zelf op de post te doen, maar ook om ze rechtstreeks naar de ontvangers te versturen. Je hoeft alleen maar de adressen van je familie en vrienden in te vullen en klaar is Kees. Wil je er 100% zeker van zijn dat jouw verhuiskaart perfect is, voordat je er meerdere gaat bestellen? Vraag dan een gratis proefpakket aan. Hierin zit een proefdruk van jouw kaart, een envelopje met verschillende papiersoorten en gekleurde enveloppen. Ook tref je in het pakket een flyer aan waarop de vervolgstappen staan. 

Wanneer verstuur je het verhuisbericht?

Je kunt je verhuiskaart versturen voor de verhuizing, maar ook erna. Een voordeel van de kaart versturen voor de verhuizing is de mogelijkheid dat je familie, vrienden en bekenden hulp bieden bij het klussen of verhuizen. Zet dan wel duidelijk op de kaart vanaf wanneer je gaat verhuizen, zodat de helpers niet opeens bij de oude bewoners op de stoep staan. Verstuur je de verhuiskaart als je al op je nieuwe adres woont? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om deze te combineren met een uitnodiging voor een housewarming! 

Wil je iemand anders veel geluk toewensen met een nieuwe woning? Neem dan een kijkje bij onze felicitatiekaarten nieuwe woning.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.