Ansichtkaarten maken vanuit je luie stoel
Ansichtkaarten maken vanuit je luie stoel

Zet jouw reis op de kaart en laat familie en vrienden meegenieten van je vakantie.

Begin met jouw eigen foto
  • Ansichtkaarten al vanaf 0,49
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Niet goed = geld terug

Ansichtkaart versturen

Wil je iemand een snelle groet sturen of verdient een bekende even een hart onder de riem? Verstuur dan een ansichtkaart van Kaartje2go! Met onze kaartmaker kan je heel gemakkelijk een ansichtkaart maken en versturen zonder dat je de deur uit hoeft. Dit is ideaal als je weinig tijd hebt, maar graag iets van je laat horen. Een ansichtkaart maken doe je eenvoudig met leuke foto’s of met een ansichtkaart die ontworpen is door een van onze designers.

Vakantiegroet sturen met een ansichtkaart

Niets is leuker dan de brievenbus horen klepperen en een ansichtkaart vinden op de deurmat! Vaak stuur je een ansichtkaart als vakantiegroet naar familie en vrienden of om even iets van je te laten horen aan een bekende. Wist je trouwens dat de ansichtkaart ook wel aanzichtkaart genoemd wordt? Dit is afgeleid van het aanzicht van landschappen en gebouwen dat afgebeeld is!

Stuur je ansichtkaart vanaf het zwembad

Op vakantie hoef je voortaan niet meer in gebrekkig Frans om postzegels te vragen. Een ansichtkaart maken en verzenden doe je namelijk heel gemakkelijk vanaf je bedje aan het zwembad! Naast dat je niet meer op pad hoeft om de ansichtkaarten te kopen en te posten, versturen we je ansichtkaart dezelfde dag als je deze op werkdagen voor 20:00 uur bestelt. Je bent dus nooit meer eerder thuis dan je ansichtkaart! Ook verzend je dezelfde ansichtkaart heel eenvoudig naar verschillende adressen. Handig, toch?

Zonnige vakantiekiekjes geschoten? Maak een ansichtkaart met foto

Bij Kaartje2go vind je verschillende soorten ansichtkaarten. Heb je leuke vakantiekiekjes geschoten? Verstuur een ansichtkaart met foto! Pas de kaart eenvoudig aan met een vrolijk kader, een leuk lettertype en heel veel figuren. Bij Kaartje2go vind je ook kant-en-klare vakantiekaarten van landen als Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. En als je iemand even een lieve groet of felicitatie wilt overbrengen kun je kiezen uit heel veel algemene ansichtkaarten. Weet je niet wat je op een ansichtkaart zet? Schrijf alleen je naam, de temperatuur en wat je die dag gedaan hebt, of kies een van onze teksten voor op een ansichtkaart!

Ansichtkaarten maken voor elke gelegenheid

Er zijn heel veel belangrijke momenten om ansichtkaarten voor te maken. Is je nichtje geslaagd voor haar rijexamen of heeft je vriendin een puppy? Stuur een leuke groet met een ansichtkaart! En vanaf je vakantieadres laat je gemakkelijk weten dat je een fijne vakantie hebt. Met je leukste vakantiefoto’s kan je eenvoudig een ansichtkaart maken en naar meerdere personen sturen. Ook vind je bij Kaartje2go vakantiekaarten uit verschillende landen. Stuur onder andere een vakantiegroet uit Frankrijk, Aruba of Tsjechië.

Originele vakantiegroet: zelf een ansichtkaart maken

Bij Kaartje2go heb je de keuze uit heel veel kant-en-klare ansichtkaarten, maar je kunt ook je eigen ansichtkaarten maken! Begin met je eigen foto of ga voor een van de vakantiekaarten waar je je foto’s gemakkelijk aan toevoegt. Vervolgens maak je er met leuke kaders, figuren en je eigen tekst een unieke ansichtkaart van. Voeg een zonnetje meer of minder toe en laat de ontvangers weten dat je een heerlijke vakantie hebt.