Ansichtkaart versturen

Vakantiegroet sturen met een ansichtkaart

Niets is leuker dan de brievenbus horen klepperen en een ansichtkaart vinden op de deurmat! Vaak stuur je een ansichtkaart als vakantiegroet naar familie en vrienden of om even iets van je te laten horen aan een bekende. Wist je trouwens dat de ansichtkaart ook wel aanzichtkaart genoemd wordt? Dit is afgeleid van het aanzicht van landschappen en gebouwen dat afgebeeld is!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9092 beoordelingen

Stuur je ansichtkaart vanaf het zwembad

Op vakantie hoef je voortaan niet meer in gebrekkig Frans om postzegels te vragen. Een ansichtkaart maken en verzenden doe je namelijk heel gemakkelijk vanaf je bedje aan het zwembad! Naast dat je niet meer op pad hoeft om de ansichtkaarten te kopen en te posten, versturen we je ansichtkaart dezelfde dag als je deze op werkdagen voor 20:00 uur bestelt. Je bent dus nooit meer eerder thuis dan je ansichtkaart! Ook verzend je dezelfde ansichtkaart heel eenvoudig naar verschillende adressen. Handig, toch?

Zonnige vakantiekiekjes geschoten? Maak een ansichtkaart met foto

Bij Kaartje2go vind je verschillende soorten ansichtkaarten. Heb je leuke vakantiekiekjes geschoten? Verstuur een ansichtkaart met foto! Pas de kaart eenvoudig aan met een vrolijk kader, een leuk lettertype en heel veel figuren. Bij Kaartje2go vind je ook kant-en-klare vakantiekaarten van landen als Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. En als je iemand even een lieve groet of felicitatie wilt overbrengen kun je kiezen uit heel veel algemene ansichtkaarten. Weet je niet wat je op een ansichtkaart zet? Schrijf alleen je naam, de temperatuur en wat je die dag gedaan hebt, of kies een van onze teksten voor op een ansichtkaart!