Ga naar de inhoud

Minimalistische geboortekaartjes

Minder is meer! Dat is wat onze minimalistische geboortekaartjes vertellen: alle aandacht voor je kindje. Maak en bestel vandaag nog je minimalistische geboortekaartje en ontvang meteen een gratis proefdruk.

Meer: kraft | hartjes | regenboog | wolk  

Minimalistische geboortekaartjes

Minder is meer! Dat is wat onze minimalistische geboortekaartjes vertellen: alle aandacht voor je kindje. Maak en bestel vandaag nog je minimalistische geboortekaartje en ontvang meteen een gratis proefdruk.

Minimalistische geboortekaartjes in verschillende stijlen

Minimalisme is echt van deze tijd. Het gaat over ruimte geven aan wat echt belangrijk is. In het geval van de geboorte betekent dat alle aandacht voor jouw kindje. Hoe mooi is het als jullie geboortekaartje dat ook laat zien? De minimalistische geboortekaartjes zijn er in veel verschillende stijlen:

Simpele geboortekaartje

De simpele geboortekaartjes combineren drie dingen: fijne lettertypes, subtiele illustraties (zoals een bloempje of symbool) en een kalme kleurencombinatie. Soms zie je op deze kaarten een sierlijk lettertype, wat de kaart een stijlvolle indruk geeft. De elementen geven het geboortekaartje een rustige en verfijnde uitstraling. Simpel, maar ook warm en levendig.

Basic geboortekaartje

De basic geboortekaartjes herken je aan de egale achtergrond en eenvoudige symbolen. Of tekeningetjes en de naam in grote letters op de voorkant. Zo ontstaat een clean en minimalistisch ontwerp. Door de oudroze, donkerblauwe of groene achtergrond springt het toch in het oog. 

Eenvoudig geboortekaartje

De eenvoudige geboortekaartjes hebben de naam als echte blikvanger. De naam van jouw kindje speelt de hoofdrol en staat dan ook in grote letters voor op het kaartje. Door de combinatie van zwierige letters en rustig kleurgebruik springt jullie babynaam van het papier. 

Geboortekaartje met strak design

De strakke geboortekaartjes herken je aan de geometrische lijnen, moderne kleurvlakken en bloklettertypes. Van alle stijlen is het lettertype hier misschien wel het meest belangrijk. De strakke lijnen en een stoer en strak lettertype zorgen voor een hip geboortekaartje. Perfect voor wie van een puur en strak design houdt. 

We hebben nog veel meer eenvoudige stijlen voor je. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met dieren erop, zoals een zebra, olifant, beer, leeuw, hert of vlinder. Of ga voor een origineel geboortekaartje of een kaartje met silhouet. Een natuurlijk geboortekaartje, abstract geboortekaartje of neutraal geboortekaartje kan ook een mooie minimalistische keuze zijn.   

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een simpel geboortekaartje voor een jongen of een simpel geboortekaartje voor een meisje. Leuk! 

Veelgestelde vragen over minimalistische geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.