Silhouet geboortekaartjes

Silhouet geboortekaartjes zijn enorm populair en ontzettend hip. Door de prachtige contouren en pastelkleuren passen deze kaarten bij elke geboorte. Of je nu gaat voor minimalistisch of klassiek, lief of stoer, de kaartjes zijn altijd origineel en hip. Opvallend zijn de silhouetten van kinderen die activiteiten uitvoeren zoals fietsen, schilderen, schrijven of vlindertjes vangen. Kies voor een kraftpapier look, schoolbord look of een leuke, gekleurde achtergrond.

Meer: hip | vintage | sterrenhemel | vogel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Het mooiste silhouet geboortekaartje

Geboortekaartjes met silhouetten zijn erg populair. Op het geboortekaartje is een illustratie van een kind te zien die allerlei handelingen uitvoert. Het jongetje of meisje is alleen of staat samen met een broertje of zusje of staat als tweeling als silhouet afgebeeld. Kies een geboortekaartje met leuke voertuig illustraties van een baby op een fietsje, met een karretje, bij een wiegje of in een zeilbootje. Daarnaast vind je ook nog silhouetten van driewielers, kinderwagens, speelgoed, dieren, een schommel of van een hert. De silhouet geboortekaartjes zijn er voor jongens, meisjes, voor het hele gezin en ook mooi in het goud

Een silhouette geboortekaartje maken

Maak jij voor de geboorte van je zoon of dochter een geboortekaartje waarin een silhouet is verwerkt? Dan hebben we een paar tips voor je!

  • Bij Kaartje2go krijg je een gratis proefdruk met handige waaier. Zo weet je zeker dat jouw kaartje helemaal goed is.
  • Het geboortekaartje kan je helemaal aanpassen naar je eigen wensen in onze online kaartmaker. Voeg foto’s, figuren en kaders toe.
  • Maak het geboortekaartje af met een leuke tekst. Voor inspiratie kijk je bij deze geboortegedichtjes.
  • In ons handige adressenboek upload je al jouw adressen in een keer. De geboortekaarten kun je vervolgens door ons rechtstreeks laten versturen.

Kijk ook eens bij onze wolken geboortekaarten, bij de zwart-wit en originele geboortekaartjes of bekijk onze kraft geboortekaartjes.

Sluitzegels op de envelop

Ben jij er al uit welk kaartje je wilt bestellen? Bestel bij je silhouet geboortekaartje prachtige sluitzegels om op de enveloppen te plakken. De stickers plak je op de envelop voor een sierlijke afwerking. Zo maak je jouw kaartjes nog unieker en persoonlijker.

Bekijk hier alle sluitzegels

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen