Geboortekaartje hond

Die lieve trouwe blik in zijn ogen en hij is altijd blij en enthousiast als je thuiskomt. Je hond is je beste vriend en een volwaardig lid van het gezin. Maak een geboortekaartje met een hond en verras al jouw vrienden en familie met het speciale nieuws van de geboorte van jullie baby.

Meer: jongen | meisje | grappig

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Bestel een gratis proefdruk en ontdek of het geboortekaartje helemaal voldoet aan jullie eisen. Bekijk ook alle geboortekaartjes met de naam van jullie kindje. Handig!

Geboortekaartje met hond maken

Een geboortekaartje met een hond maken kan simpel en snel. In een paar stappen heb jij het perfecte geboortekaartje samengesteld. 

  1. Kies de leukste kaart uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg leuke figuren, kaders en bijvoorbeeld een foto van je hond toe.
  3. Schrijf een mooie tekst over de geboorte van jullie kindje.
  4. Bestel de gratis proefdruk of bestel direct jouw leuke geboortekaartjes.

Hondjes kun je op verschillende manieren in het geboortekaartje verwerken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een illustratie van een hondje, zelf een foto uploaden, de naam van de hond in de kaart verwerken als gezinslid en meer!

Gratis proefdruk van het geboortekaartje

We hebben het hierboven al even aangekaart, de mogelijkheid om een gratis proefdruk te bestellen. Maak het allermooiste geboortekaartje met hond op de website en laat hem gratis thuis bezorgen. Op die manier kunnen jij en je partner samen ervaren of het kaartje is zoals jullie hadden gehoopt. Je kunt ook de verschillende papiersoorten en envelopkleuren bekijken. Leg het kaartje op een duidelijke plek in huis, zodat je er een paar dagen naar kan kijken. Zo weet jij zeker dat jullie het perfecte geboortekaartje zullen versturen.

Wat is de betekenis van een hond?

Een hond staat voor trouw, vriendschap, hulp en waakzaamheid. Een troeteldier en een echte speelkameraad. De hond kan ook worden gezien als beschermer van het gezin. Ben jij gek op dieren en wil je meer geboortekaartjes bekijken? Bekijk dan ook onze kaartjes met een kat, vogel of walvis. Twijfel je nog wat voor tekst je op je geboortekaartje wil zetten? Lees dan onze geboortekaartjes teksten eens door en doe inspiratie op.

Hond geboortekaartjes bestellen 

De leukste honden geboortekaartjes bestel je bij Kaartje2go. Je profiteert bij ons ook nog eens van leuke voordelen. Kies ervoor om de geboortekaartjes naar je eigen adres te versturen en ontvang een mooi pakketje met gratis witte enveloppen. Zo kan je ze persoonlijk langsbrengen, wel zo leuk! Denk jij dat je gaat bevallen op je uitgerekende datum? Doe dan mee aan onze uitgerekende datum winactie

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.314 beoordelingen