Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes hond

In verwachting? Gefeliciteerd! Een van de leukste to do’s op je lijstje is het kiezen van de geboortekaartjes.Wat dacht je van een geboortekaartje met hond? Een hond is immers een mens beste vriend en volwaardig lid van het gezin. Ook hebben honden simpelweg iets schattigs en grappigs over zich, wat een kaartje nog leuker maakt. Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Welk geboortekaartje met hond kies jij?

Scrollend door onze collectie hond geboortekaartjes, kom je al gauw tot de ontdekking dat de keuze groot is. Bij Kaartje2go vind je geboortekaartjes met hond in het blauw en roze, maar ook in het groen, bruin en wit. Ook de stijl verschilt per kaart: van honden in silhouet tot een tekening in waterverf. Wil je zeker weten dat de ontvangers ‘ah’ roepen, zodra ze de envelop openen? Filter dan op lieve geboortekaartjes. Natuurlijk hebben we ook stoere geboortekaartjes met hond. 

🐶 Tip: Veel toekomstige ouders vinden het makkelijker een kaartje te kiezen als ze de naam van hun kleine pup op de voorkant zien staan. Verklap de babynaam daarom alvast aan onze generator en ontdek hoe deze staat op al onze geboortekaartjes.

Geboortekaartje hond: zet je trouwe viervoeter in de schijnwerpers

Wat is er nou leuker dan een kiekje van je kleintje op de voorkant van het geboortekaartje? Juist, een foto met de pasgeborene én jullie hond. Je viervoeter heeft er immers een broertje of zusje bijgekregen en is - net als jullie - apetrots! Voeg de foto’s toe aan een geboortekaartje met hond of gebruik ze als uitgangspunt voor een zelfgemaakte kaart. Start met een blanco kaart en maak een uniek ontwerp of voeg ze toe aan onze fotokaarten. Voor welke optie je ook kiest: de ontvangers kijken vast verrast op als ze die snoetjes naast elkaar zien.

Kom je iets tegen wat het geboortekaartje helemaal perfect zou maken, maar kun je deze kleine aanpassing niet zelf doorvoeren? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Vergeet trouwens niet om aandacht te besteden aan de achterkant van de kaart en alle tekst aan de binnenkant naar wens aan te passen. De mooiste teksten voor geboortekaartjes hebben we ter inspiratie voor je bijeengesprokkeld.

Geboortekaartje met hond versturen: de veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.