Ga naar de inhoud
Liefde kaartenVoor een romantisch gebaar
extra's bij je kaartje
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.704 beoordelingen

Eenvoudig een liefde kaart maken

Liefdeskaarten stuur je zo, bij Kaartje2go. Kies een liefdeskaart uit onze collectie of maak er zelf een met jouw eigen foto. Zoek je een speciaal liefdeskaartje? Gebruik dan het zoekvakje linksboven. Stuur je een liefdeskaart voor 20:00, dan doen we de liefdeskaart dezelfde dag nog voor je op de bus.

Liefdeskaarten maken met plezier

Jouw liefste liefdeskaart maken is bij Kaartje2go heel eenvoudig. Je kan een liefde kaart kiezen uit de kaartencollectie, of je maakt zelf jouw eigen liefdeskaart als je verliefd bent. 

Liefdeskaart met foto

Natuurlijk maak je de liefste kaart met jouw eigen foto. In onze kaartmaker kun je namelijk jouw kaart helemaal zelf versieren. In een paar muisklikken plaats je een eigen foto, een leuk kader, een lieve tekst (kijk ook eens bij onze lieve teksten voor liefdeskaarten) of een mooie versiering, zoals hartjes, kisses, smileys, noem maar op. Valentijnsdag is natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om je liefde te verklaren. Ga voor een mooie valentijnskaart op onze speciale Valentijnskaart pagina. 

Kenmerken van verliefdheid

Als je verliefd bent, dan herken jij jezelf vast wel in een van de volgende punten:

Je idealiseert je geliefde en je ziet de negatieve kanten van hem of haar niet. Oftewel, "liefde maakt blind".
Je hebt ineens dezelfde smaak als je geliefde. 
Je hebt weke knieën en vlinders in je buik als je hem of haar ziet. 
Je denkpatronen en handelingen zijn irrationeel.
Je bent erg verlegen en onhandig in de aanwezigheid van hem of haar.
Je bent heel zelfbewust in de aanwezigheid van hem of haar.
Je hebt een verlangend gevoel als hij of zij afwezig is.
Je kan je minder goed concentreren.
Je hebt geen eetlust meer.
Je hebt last van slapeloosheid
Je hebt heel veel energie
Je bent creatief en romantisch

Bekijk de kaartjes, klik op het kaartje met de meeste liefde en kies voor ‘Kaart bewerken’. Voeg allerlei figuren en kaders toe zoals bijvoorbeeld een lief hartje. Schrijf een persoonlijke liefdestekst op de kaart en klik op verzenden. Makkelijk en snel!

Ja, dat kan zeker! Upload een leuke foto vanaf je computer of social media kanaal en plaats deze als foto of als achtergrond op de kaart. Dit kun je allemaal doen via ‘Kaart bewerken’ waarna je in de kaartmaker terecht komt. Pas de grootte van de foto aan en geef hem een mooi plekje op de kaart. Wat zal de ontvanger blij zijn!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.