Ga naar de inhoud

Geslaagdkaarten school

  • Eerste kaart gratis
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Eenvoudig personaliseren
  • Eerste kaart gratis
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt

Geslaagd kaart voor school maken

Het allerleukste is natuurlijk om een zelfgemaakte geslaagdkaart te maken. Gelukkig is dit bij Kaartje2go heel eenvoudig. Duik in de collectie ‘Geslaagd kaarten school’ en zoek een kaartje uit dat goed bij de geslaagde past. Met behulp van ons filtermenu is dit zo gepiept. In onze kaartmaker kun je vervolgens persoonlijke touches toevoegen. Denk aan leuke figuren zoals een vlag 🇳🇱 of geslaagdhoed 🎓.  Je kunt ook beginnen met een blanco- of fotokaart en deze zelf omtoveren tot een geslaagd kaart. 

👓 Leestip: Zo maak je een persoonlijke geslaagd kaart.

Ja, natuurlijk kan dat! Met behulp van onze kaartmaker maak je eenvoudig een kaartje voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar eindexamens. Zo werkt het: 

  • Kies je favoriete kaart en klik op ‘Kaart bewerken’.
  • Maak de kaart extra feestelijk door figuren, kaders en een foto toe te voegen. Plaats bijvoorbeeld een hoedje op het hoofd van de geslaagde
  • Schrijf een geslaagde tekst op de kaart. 
  • Tevreden? Plaats je bestelling. 

🎓Gefeliciteerd met je diploma! Deze en andere geslaagde teksten vind je op onze inspiratiepagina.

Geslaagd voor het examen? Bestel een kaart

Hoera, het goede nieuws vanuit school is binnen: Geslaagd! Nu kun je eindelijk je zelfgemaakte geslaagd kaartje bestellen. Met een Kaartje2go account ontvang je trouwens automatisch 10% op je kaarten. Maak dus snel een account aan. 

🎓 Kaartip: Elke geslaagde verdient een leuke felicitatie. Daarom vind je bij Kaartje2go ook kaartjes voor andere momenten, zoals het behalen van je rijbewijs of zwemdiploma

Op school geslaagd: Stuur een cadeau

Maak de verrassing nog groter door een cadeau mee te sturen met je kaart. Om de zoektocht naar het perfecte presentje iets makkelijker te maken hebben we de allerleukste geslaagd cadeaus voor je verzameld. Kies bijvoorbeeld voor een cadeaubon of een heerlijke chocolade. 

Verstuur je ‘geslaagd voor school’ kaart 

We zijn vliegensvlug! Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur je bestelling, dan doen we het geslaagdkaartje diezelfde dag al op de post. Voor de verzending heb je trouwens twee opties: 

Rechtstreeks versturen: Vul het adres van de ontvanger in en we zorgen ervoor dat je geslaagdkaart bij hem of haar op de deurmat ligt. 

Thuis ontvangen: Wil je nog iets leuks bij de envelop in stoppen, kies dan voor deze verzendoptie. Voeg bijvoorbeeld confetti of een leuke schoolfoto toe. 

Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Hopelijk hebben we je nu voldoende informatie gegeven over het maken, bestellen en versturen van geslaagd kaartjes. Zo niet, lees dan de veelgestelde vragen door of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.