Geslaagdkaarten School

Geslaagd kaart voor school maken

Iemand feliciteren met het behalen van zijn of haar schooldiploma is met een geslaagd kaartje van Kaartje2go heel eenvoudig. Het is natuurlijk het leukst om iemand te feliciteren met een eigen gemaakte geslaagd kaart. Je kunt namelijk zelf foto's, teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor geslaagd kaarten) en leuke figuren en kaders plaatsen om je kaart te versieren. Maak bijvoorbeeld een kaartje met een foto van de geslaagde en plaats een geslaagdhoed op zijn of haar hoofd. Bestel je voor 20:00, dan doen wij dezelfde dag de kaart nog op de bus.

Cum laude slagen

Cum laude is Latijns voor 'met lof'. Cum laude wordt gebruikt wanneer iemand met hoge cijfers slaagt voor het universitair examen of doctoraalexamen. Mocht iemand met nog hogere cijfers slagen, dan worden magna cum laude (met groot lof) en summa cum laude of maxima cum laude (met de hoogste lof) ook wel gebruikt. Elk instituut stelt andere eisen aan het cum laude slagen, maar bij de meeste instituten moet je een gemiddelde van een 8.0 of hoger hebben.

Wil je iemand feliciteren met bijvoorbeeld een rijbewijs of zwemdiploma? Kijk dan eens bij onze felicitatiekaarten of andere geslaagd kaarten

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen