Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje olifant

Olifant geboortekaartjes zijn immens populair. Dit vrolijke dier met zijn grote flaporen, lange slurf en stevige poten laat vele harten smelten. Maak daarom vandaag nog je olifant geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

Meer: in het bos | grappig | jungle

Geboortekaartjes met een olifant

Hoewel alle pasgeboren dieren iets schattigs hebben, laten baby olifantjes ons hart direct smelten. Ze hebben iets liefs en zachts, maar ook iets klungeligs, wat de babybeestjes extra aandoenlijk maakt. Wil je de harten van vrienden en familie ook laten smelten? Stuur dan een olifant geboortekaartje en breng ze op de hoogte van de komst van jullie kleine wonder. 

Een geboortekaartje met olifant maken

Misschien zijn het hun flapperende oren die vertederen of hun grote poten waarmee ze onhandig hun eerste stappen zetten. Olifanten toveren een warme glimlach op ieders gezicht. Daarom zijn geboortekaartjes met olifant ook zo ontzettend populair. Maar je wilt natuurlijk het liefst een uniek babykaartje voor jullie kleine spruit. Daarom vind je in onze collectie onder andere geboortekaartjes in de volgende stijlen.

  • Stoere geboortekaartjes met olifant in blauwtinten, schattige geboortekaartjes met roze-accenten en ook neutrale geboortekaarten.
  • Een geboortekaartje met een baby olifant, twee baby olifanten (voor meerlingen) of een hele familie olifanten bij elkaar.
  • Geboortekaartjes met getekende olifanten, waterverf olifanten en kaarten met het silhouet van een olifant.

Ook geboortekaartjes waarbij olifantjes de staart van hun papa of mama vasthouden zijn geliefd. Of wat dacht je van een lief kaartje waarop een baby olifant hartjes uit z’n slurf blaast? Heeft je pasgeboren kindje al een grote broer of zus? Dan kun je natuurlijk ook voor een geboortekaartje kiezen met een klein en een wat groter olifantje.

Foliedruk olifant geboortekaartjes

Jullie kindje is vanaf nu het stralende middelpunt van jullie leven. Daar hoort net zo’n schitterend geboortekaartje bij. Neem dan ook zeker even een kijkje bij onze geboortekaartjes met foliedruk. We hebben daar al een olifant geboortekaartje gespot, en de collectie wordt regelmatig aangevuld! 

🐘 Tip: Wil je jullie gekozen babynaam op alle kaartjes zien? Gebruik dan onze handige naamgenerator om jullie perfecte babykaartje te vinden.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Ben je stiekem zelf een creatief meesterbrein? Dan kun je ook zelf geboortekaartjes met een olifant ontwerpen. Je kunt jouw bestand dan uploaden op een blanco kaart. In de kaartmaker kun je vervolgens nog allerlei figuren, kaders en mooie typografie toevoegen. 

Wat ook superleuk is, is een geboortekaartje met foto. Jullie baby is natuurlijk de aller-allerknapste en steelt direct de harten van jullie dierbaren. Je kunt het olifantenthema doorvoeren op je foto babykaart door in de kaartmaker leuke figuren toe te voegen. Je kunt daarvoor zoeken op de term ‘olifant’ in de zoekbalk van figuren. 

🐘 Heb je speciale verzoekjes voor het aanpassen van een bestaande kaart uit de collectie? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.