Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes met aap

Jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd! Deel het blije geboortenieuws door vrienden en familie een geboortekaartje met aap te sturen. Van jungle stijl tot minimalistisch dierenkaartje: kies je favoriet uit de beestachtig lieve ontwerpen. Pas vervolgens het kaartje aan en ontvang een gratis proefdruk.

Een apen geboortekaartje maken

Aap-tastische geboortekaartjes

Het avontuur begint bij het kiezen van een ontwerp. Ga op ontdekkingstocht door onze geboortekaartjes met aap. Net als in de jungle, vind je sommige apen tussen de bomen en planten. Andere aapjes zijn liever samen met dierenvrienden, zoals de giraf, alpaca of olifant. Via het filtermenu geef je eenvoudig aan naar wat voor soort kaart je op zoek bent. Je kunt kiezen voor specifieke dieren en figuren. Ook kun je de stijl selecteren die bij jullie past. Een klassiek geboortekaartje, origineel of toch liever met een stoer aapje: waar kies jij voor?

Je maakt een eigen geboortekaartje met onze kaartmaker. Dat gaat zo:

  1. Kies een ontwerp uit onze collectie.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Voeg de leukste figuren toe en speel met achtergronden en kaders.
  4. Upload je eigen foto voor een extra persoonlijke touch.
  5. Voeg tekst toe aan de kaart en vergeet de geboortegegevens niet.
  6. Tevreden? Rond je bestelling af of bestel een gratis proefdruk.

Tip: laat je inspireren door onze geboortekaartjes teksten.

Ontvang het geboortekaartje met aap 

Wauw, wat een mooi kaartje is het geworden! We zien de aapjes vrolijk door de bomen slingeren. Een lief tafereel dat de geboorte van jullie kleintje aankondigt. Zijn jullie er ook zo blij mee? Dan kun je het geboortekaartje nu gaan bestellen.

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk bestellen van je geboortekaartje. Na het bewerken van de kaart klik je op ‘Proefdruk bestellen’. Maak gratis een Kaartje2go account aan, geef je adres op en krijg het eerste proefdruk pakketje van ons cadeau.

Geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go: een feestje!

Geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go is een feestje. Zo ontvang je een gratis proefdruk, zodat jullie het geboortekaartje zelf kunnen voelen en bekijken. In het proefdruk pakketje vind je onder andere ook voorbeelden van onze luxe papiersoorten. Welke past het beste bij jullie geboortekaartje? En er is meer. Je kunt leuke extra’s toevoegen aan het geboortekaartje, zoals een mooie sluitzegel of toffe adresstickers. Daarmee creëer je een extra speciale ervaring vanaf het moment dat de envelop op de deurmat valt. En op de deurmat valt het snel, want je kunt rekenen op supersnelle verzending. We zeiden het al: het is écht leuk om geboortekaartjes bij ons te bestellen!

Pssst.. Doe je al mee aan de uitgerekende datum winactie? Daarmee kun je gratis geboortekaartjes winnen. 

Verstuur de geboortekaartjes naar vrienden en familie

Is jullie kleine aapje geboren? Dan willen we jullie allereerst feliciteren met jullie kleine wondertje. Deel het blije nieuws door de geboortekaartjes aan vrienden, familie en collega’s te verzenden of geven. Daarvoor heb je bij Kaartje2go verschillende mogelijkheden:

  • De geboortekaartjes direct versturen

Je kunt de geboortekaartjes direct door ons laten versturen. Daarvoor hoef je alleen de adressen in te vullen en een verzenddatum op te geven. 

Tip: gebruik de adresverzoeker zodat ontvangers zelf hun adres met jullie kunnen delen. Zo hebben jullie meer tijd om te genieten van jullie kersverse gezinnetje.

  • De geboortekaartjes zelf op de post doen

Wil je het magische moment van de kaartjes op de post doen niet missen? Dan kun je de geboortekaartjes ook bij jou thuis laten bezorgen. Je kunt de enveloppen vooruit bestellen en tijdens je zwangerschap schrijven.

  • De kaartjes persoonlijk geven 

Ook om geboortekaartjes persoonlijk aan jullie dierbaren te overhandigen, laat je ze bij je thuis bezorgen. Je kunt ze dan zelf geven als vrienden of familie jullie kleine wondertje komen bewonderen.

Of je de geboortekaartjes nu direct verstuurt, zelf op de post doet of persoonlijk geeft: je kunt altijd uitgaan van een snelle verzending. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.