Kaarten voor Oma

Kaarten voor oma 

Jouw oma is natuurlijk de liefste en leukste van de hele wereld. Verras haar daarom met een mooi, zelfgemaakt kaartje van Kaartje2go! Zomaar, om haar ergens voor te bedanken of mee te feliciteren. Wat de reden ook is: een persoonlijk kaartje van jou tovert ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan valt hij in 95% van de gevallen de volgende dag al bij je oma op de mat.

Gefeliciteerd oma

Hieperdepiep, hoera! Je grootmoeder is weer een jaartje ouder geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Helaas is het niet altijd mogelijk om langs te gaan, maar gelukkig wel om een verjaardagskaart te sturen. Zeker voor senioren mag het bereiken van een nieuwe leeftijd gevierd worden. Kies daarom een leuke verjaardagskaart voor senioren uit om je oma mee te feliciteren en voeg eventueel een klein cadeautje aan je bestelling toe. Een verjaardag is echter niet de enige vreugdevolle gelegenheid waarmee je ‘een oma’ kunt feliciteren. Zo kun je ook een felicitatiekaart kleinkind naar iemand te sturen die voor de eerste, tweede of misschien wel zesde keer oma geworden is! Een nieuwe telg verwelkomen in de familie is een speciale gebeurtenis, een felicitatie is dan ook zeker op zijn plaats.

Een kaart voor oma maken

Heb je een toepasselijke kaart gevonden voor je oma? Dan is het tijd om deze helemaal naar wens te maken met onze online kaartenmaker. Ingewikkelde apps of plugins zijn allemaal niet nodig; alleen een werkende internetverbinding en een gezonde dosis creativiteit. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken, of het is mogelijk met onze gebruiksvriendelijke tool. Zo kun je een mooie foto van jullie samen toevoegen, alle tekst aanpassen en leuke figuren op de kaart plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een dier met een grappig feesthoedje, een taart met kaarsjes of klinkende champagneglazen. In slechts een paar muisklikken heb je een persoonlijk en uniek kaartje voor je oma gemaakt. Vergeet trouwens niet om je naam om de kaart te vermelden. Anders weet je oma niet van welk kleinkind de gefeliciteerd kaart komt.

Jouw kaart onderweg naar oma

Is de felicitatiekaart helemaal af? Dan hoef je alleen maar het gewenste formaat (klein, normaal of super) te selecteren en het adres van je oma aan ons door te geven. Wij regelen de rest, ook als je een cadeautje aan je bestelling hebt toegevoegd. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? In 95% van de gevallen valt hij dan al de volgende (werk)dag bij je oma op de mat. Is het al iets later op de avond, maar wil je wel dat de kaart op tijd is voor je oma’s verjaardag? Maak dan gebruik van de speciale Red je pakketje service. Tegen een extra vergoeding wordt je kaart dan alsnog bezorgd door een speciale pakketdienst. Omdat jij zo lief bent om een kaartje te sturen naar je oma, hebben wij ook wat leuks voor jou. De eerste kaart die je via Kaartje2go verstuurt, is namelijk helemaal gratis. Zo wordt een kaartje versturen nog leuker!

Wil je zowel je opa als oma laten weten dat ze een speciale plek in jouw hart hebben? Neem dan een kijkje bij onze opa en oma kaarten

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen