Ga naar de inhoud
KinderkaartenDe leukste kaarten voor kids!
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Kinderkaarten

Leukste kinderkaarten

De mooiste en liefste kinderkaarten vind je in deze collectie van Kaartje2go. Leuk, origineel en heel gemakkelijk om te versturen. Voor nieuwe klanten is de eerste kaart gratis!

Kinderkaarten maken met plezier!

Een kinderkaartje sturen is bij Kaartje2go heel eenvoudig. Veel kinderen doen het dan ook zelf! Er zijn zelfs kinderen die kaarten versturen met hun eigen handschrift.

Kinderkaarten maken

Kies een kaart uit de de collectie kinderkaarten, of maak je kaart helemaal zelf! Je kunt namelijk zelf foto's en teksten toevoegen. Daarnaast hebben we hele leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Heb je geen inspiratie voor wat je op je kaart moet zetten? Kijk dan eens bij deze leuke teksten voor kinderkaarten!

Kinderen willen beroemd worden

Vroeger wilden kinderen vaak dokter, piraat, brandweerman, prinses of leraar worden. Tegenwoordig willen kinderen liever beroemd worden. Glitter en glamour heeft namelijk grote aantrekkingskracht op de kinderen. Maak dus een leuke kaart met een foto van jouw kind als profvoetballer, popster of filmster!

We willen graag dat je de mooiste kaarten kan versturen die helemaal naar jouw smaak zijn aangepast. Op de site van Kaartje2go kan je zelf je kinderkaarten persoonlijk maken in een paar eenvoudige stappen:

  1. Kies de leukste kinderkaart uit de collectie en klik op “kaart bewerken”;
  2. Speel met de kleuren, achtergronden, figuren, voeg foto(‘s) en zelfs video’s toe om jouw kaart te personaliseren;
  3. Dan is het tijd voor de tekst! Schrijf een passende tekst in de kaart of kies uit een van de voorgeschreven teksten door op “vind een passende tekst” te klikken;
  4. Als je helemaal tevreden bent over jouw tekst ga je verder naar de winkelmand door op “volgende” te klikken. Vul hier de juiste adresgegevens in;
  5. Kies vervolgens voor de gewenste papiersoort en de kleur envelop;
  6. Bestel en verstuur nu jouw persoonlijke kinderkaart!

Natuurlijk kan dat! Kies een kaart met voorbeeldfoto’s, begin zelf met een ontwerp of voeg foto’s toe aan een van de kinderkaarten uit onze collectie. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto op de achtergrond te plaatsen, meerdere foto’s in een collage te zetten of kies een foto uit onze collectie. Voeg vervolgens kaders en/of foto-effecten toe en verstuur je kinderkaart. 

Dat kan zeker! Nadat jij helemaal tevreden bent met jouw kinderkaart kan je door naar het bestellen. Kies ervoor om een pakketje te bestellen met 1 kinderkaart. Op deze manier komt jouw adres op het pakketje te staan en niet op de kinderkaart. Wanneer je de kaart geeft staat er geen adres op de achterkant. 

Je komt de optie voor een pakketje 2 keer tegen in het bestelproces:

  • Bij de adresseer stap;
  • Bij de kaartcontrole (na de adresseer stap). 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.