Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geslaagd kaarten zwemdiploma

Geslaagd kaart voor zwemdiploma maken

Een kind is natuurlijke ontzettend blij wanneer hij of zij geslaagd is voor het zwemdiploma. Daarom is het hartstikke leuk om hem of haar te feliciteren met een geslaagd kaart van Kaartje2go. 

Felicitatie zwemdiploma 

Feliciteer iemand die zijn of haar zwemdiploma gehaald heeft met een leuke kaart. Kies een kaart uit onze galerij geslaagd kaarten voor het zwemdiploma of maak je kaart helemaal zelf. Maak bijvoorbeeld een kaart met foto van de geslaagde die nog aan het zwemmen is met zwembandjes. Daarnaast kun je ook teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor geslaagd kaarten) en leuke figuren en kaders plaatsen om je kaart te versieren. Bestel je voor 20:00, dan doen wij dezelfde dag de kaart nog op de bus.

Het zwemdiploma

Het zwemdiploma bestaat uit drie landelijke erkende zwemdiploma's, namelijk: A, B en C. Wanneer je alle drie de zwemdiploma's hebt gehaald, dan kun je in bijna alle situaties jezelf redden. Het gaat vooral om het veilig bewegen in het water en minder om de techniek van de zwemslag.

Wil je iemand feliciteren met het behalen van zijn/haar rijbewijs of schooldiploma? Kijk dan eens bij onze felicitatiekaarten of andere geslaagd kaarten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.