Naturel » Geboortekaartjes trend van 2020

Horen natuurlijke tinten al een tijdje bij je favoriete kleuren? En heb je de babykamer omgetoverd tot een rustige plek met meubeltjes van hout en een vloerkleed vol warme tinten? Dan past een van onze naturel geboortekaartjes hier misschien wel heel goed tussen. Want niet alleen woonkamers en de mode worden gesierd door natureltinten, ook de geboortekaartjes trends van 2020 zijn verrijkt met neutrale kleuren en elementen. Denk aan simpele illustraties, bloemen en schitterende waterverf achtergronden. Samen met oker, terra, olijfgroen en donkerblauw lijkt het alsof deze natuurlijke geboortekaartjes zo uit de natuur geplukt zijn. 

Geboortekaartjes maken met de trend Naturel

Het leuke van de geboortekaartjes van Kaartje2go is dat je ze naar je eigen wensen kunt aanpassen. Maak jullie gekozen geboortetekst bijvoorbeeld extra opvallend met een andere kleur of geef de binnenkant een andere achtergrond. Ook is er op veel geboortekaartjes nog ruimte voor een mooie foto, zodat familie en vrienden je prachtige kindje direct kunnen aanschouwen. Met een paar aanpassingen maak je je neutrale geboortekaartje zo heel persoonlijk en uniek. Na de geboorte van je kindje bestel je de geboortekaartjes trouwens extra vlot als je je kaartje van tevoren hebt opgeslagen in je account.

Gratis proefdruk van een naturel geboortekaartje

Als je de geboortekaartjes op de post doet, wil je natuurlijk helemaal tevreden zijn met het resultaat. Bij Kaartje2go bestel je daarom een gratis proefdruk van je kaartje. Je hebt je zelfgemaakte kaartje dan zelf in handen en kunt van dichtbij zien en voelen of je kaartje naar wens is. Bij het geboortekaartje ontvang je ook voorbeelden van onze papiersoorten en van onze verschillende kleuren enveloppen. Zo kun je precies bekijken welke papiersoort en envelopkleur bij je kaartje past. Wist je trouwens dat je ook sluitzegels bij je kaartje kunt bestellen? Met een sluitzegel op de sluitflap van de envelop maak je je geboortekaartje helemaal af.