Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Hippe geboortekaartjes

Een extra hip geboortekaartje ontvangt men altijd goed! We hebben een overzicht van al onze hippe geboortekaartjes voor je op een rij gezet. Je geeft er heel eenvoudig je eigen draai aan, door eigen tekst, figuren en kaders toe te voegen. Een foto van het kleine wondertje invoegen is natuurlijk ook erg leuk!

Pastelkleuren: een hip geboortekaartje

Pastelkleuren zijn zachte kleuren; de zachte variant van een harde kleur. Op het traditionele geboortekaartje zien we een trend dat er zachtere kleuren worden gebruikt. Nog wel vaak het traditionele roze en blauw, maar dan wel een zachte variant er van. Daarnaast is de pastelkleur mint erg hip op het geboortekaartje.  

Olifant en Uil geboortekaartjes

We zien erg veel geboortekaartjes met een getekende uil of olifant verkocht worden. Van de uil weten we dat de vogel symbool staat voor kennis en wijsheid. Naast het symbolisme, is een olifant of een uil op een geboortekaartje natuurlijk ook extra schattig. 

Patroontjes

Wat ook erg hip is op het moment zijn patroontjes op geboortekaartjes. Denk hierbij aan patroontjes met sterren of stippen op een geboortekaartje. Een kaartje wordt zo extra speels, maar ook weer strak. 

Toch niet op zoek naar een hip geboortekaartje, maar naar iets klassieks? Ga dan naar onze klassieke geboortekaartjes.

 

Terug naar boven