Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes zijn helemaal… Hip! Een hip geboortekaartje bevat vaak een sierlijk lettertype, pastelkleuren en schattige patronen van hartjes, sterretjes of stippen. Bij Kaartje2go kies je zelf een van de ruim 300 trendy geboortekaartjes, waar je vervolgens zelf heel eenvoudig je eigen draai aan geeft. Voeg je eigen geboortetekst toe en ook figuren of kaders. Een foto van het kleine wondertje maakt het kaartje helemaal af!

Meer: bijzonder | botanisch | dieren | houtlook | sterrenhemel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Een hip geboortekaartje maken

Pastelkleuren zijn zachte kleuren; de zachte variant van een harde kleur. Deze kleuren zie je vaak terug in hippe geboortekaartjes. Ook in traditionele geboortekaartjes is er een  naar het gebruik van zachtere kleuren te zien. Hip betekent ook dat andere kleuren gebruikt mogen worden. Kies bijvoorbeeld een kaartje met een zachte roze of blauwe kleur. Ook mint is erg hip op een geboortekaartje. Goud, zilver, zwart en grijs zijn mooie ondersteunende kleuren.

Door het gebruik van neutrale kleuren zijn de hippe geboortekaartjes geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Figuurtjes: Olifant en uil geboortekaartjes

We zien erg veel geboortekaartjes met een getekende uil of olifant verkocht worden. Van de uil weten we dat de vogel symbool staat voor kennis en wijsheid. Naast het symbolisme, is een olifant of een uil op een geboortekaartje natuurlijk ook erg schattig. Door de grappige tekenstijl zijn het dan ook echt hippe geboortekaartjes.

Patroontjes: hartjes, sterren en stippen

Wat ook erg hip is op het moment zijn patroontjes op geboortekaartjes. Denk hierbij aan patroontjes met sterren of stippen op een geboortekaartje. Een kaartje wordt zo extra speels, maar ook weer strak. Een hartjesregen komt ook veel voor.

Wat ook echt niet mag ontbreken zijn sierlijke letters, een leuke plek voor een foto of een mooie illustratie. Wat ook echt hip is; een langwerpig geboortekaartje.

Anno 2022 merken we dat er weer nieuwe trends op de markt komen. Zo zijn de geboortekaartjes met babyspul, wildernis, bloemenweide en astrologie steeds meer in trek. Zoek jij liever naar minimalistische geboortekaartjes? Ook deze leuke kaartjes breiden wij steeds verder uit. Gebruik hiervoor ons handige filtermenu. 

Hippe geboortekaartjes teksten

Staan alle leuk figuren en kaders op de juiste plek maar breek jij je pen over de juiste tekst? Wij hebben de leukste teksten voor je op een rijtje gezet. Hieruit kun je makkelijk inspiratie op doen of de tekst makkelijk en snel kopieren naar de kaart. Bekijk onze geboortekaartjes teksten.

Hippe geboortekaartjes proefdruk

Heb je een lief leuk en hip geboortekaartje gevonden, dan wil je natuurlijk weten of het kaartje in het echt ook zo mooi is. Vraag daarom bij Kaartje2go een gratis proefdruk van jouw hippe geboortekaartje aan. Zo ben je er zeker van dat de aankondiging van jouw kleintje helemaal naar jouw wens is.

Ben je toch niet op zoek naar een hip geboortekaartje, maar zoek je meer iets klassieks? Ga dan naar onze klassieke geboortekaartjes of originele geboortekaartjes

Prachtige sluitzegels

Om je hippe geboortekaartjes helemaal compleet te maken bestel je er leuke sluitzegels bij. De zegels hebben een doorsnede van 32 mm en plak je op de enveloppen van je hippe kaartje. Ze zijn verkrijgbaar in blauwe en roze kleuren voor jongens of meisjes en in mooie pastelkleuren met teksten als love, welcome, it’s a boy en it's a girl en leuke figuren zoals hartjes of voetjes.

Bekijk ook eens onze geboortekaartjes met naam, goud, stoer, zwart-wit of christelijk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen