Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Geboortekaartjes met foto

Maak het leukste geboortekaartje met een eigen foto en verras jullie familie en vrienden. Bestel de GRATIS proefdruk, zo weet je zeker dat je het juiste kaartje hebt gemaakt. Handig!

Meer: fotocollage kaarten | jongen | meisje

Geboortekaartjes met foto zelf maken

Over onze collectie kaartjes

Foto geboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten. En in heel veel verschillende stijlen. Vintage en retro? Of juist modern of klassiek? Nieuwe stijlen zoals trendy, vintage of origineel worden ook steeds populairder. Voor elke stijl is er wel een mooi geboortekaartje met foto te vinden. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie kleine wonder er zo goed mogelijk op staat. Sinds kort kun je bij Kaartje2go foliedruk kaartjes bestellen. Kies voor prachtige gouden, zilveren, koperen of holografische schitteringen op je kaartje. 

Tip: Op de geboortekaartjes met naam pagina kun je direct alle kaartjes zien met de naam van jullie kleine spruit. 

Jouw perfecte foto geboortekaartje ontwerpen

Een geboortekaartje met foto is uniek en heel persoonlijk. Jullie familie en vrienden gaan spontaan glimlachen als ze het foto geboortekaartje onder ogen krijgen. Zo bewonderen ze gelijk jullie kleintje, nog voordat ze op kraamvisite zijn geweest. In een paar muisklikken ontwerp je een mooi geboortekaartje met eigen foto, tekst en versieringen. Leuk, origineel en heel eenvoudig.

Wil je een geboortekaart met foto volledig zelf ontwerpen, begin dan met een blanco kaart en upload de mooiste foto van jullie kindje In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig zelf een mooie kaart maken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een fotokaart uit onze collectie die je eenvoudig zelf kan bewerken. Zo maak je jouw eigen unieke geboortekaartjes met foto.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met foto bestellen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.