Ga naar de inhoud

Vintage en retro geboortekaartjes

Retro en vintage geboortekaartjes zijn erg populair. Ga je voor de vintage look of een retro stijl? Het ouderwetse, nostalgische gevoel is terug te vinden in onze kaartjes in deze trend. Ga je het geboortekaartje zelf maken of een bestaand kaartje bewerken? Bekijk de kaartencollectie en vraag een GRATIS proefdruk aan!

Meer: hip | botanisch | kraft | waterverf

Retro en vintage geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes in retro of vintage stijl, wat betekent dat precies? Retro is het teruggrijpen op ontwerpen uit het verleden. Het roept een nostalgisch gevoel op. We zien hierin elementen terug die jaren geleden populair waren en die nu weer populair aan het worden zijn. Deze type stijlen vind je in onze kaartcollectie. Ook dieren, zoals uilen of olifanten, voegen een retro element toe aan een geboortekaartje. Je mag het kaartje helemaal aanpassen naar je eigen wens. Voeg simpel en snel foto’s, figuren en kaders toe. Zo maak jij je eigen vintage of retro geboortekaartje. 

Vintage
Met vintage geboortekaartjes bedoelen we eigenlijk geboortekaartjes met een vintage look. Geboortekaartjes die vintage ogen, hebben mooie patronen uit de jaren 60 en jaren 70. Ook hebben de geboortekaartjes elementen uit deze jaren, zoals poëzieplaatjes en bloemetjes. Wil je jullie kaartje helemaal compleet maken? Bestel dan een vintage geboortekaartje op kraftpapier. Zo weet je zeker dat je kaartje eruit ziet als een geboortekaartje van vroeger. 

Onze andere mooie stijlen
Bij Kaartje2go vind je geboortekaartjes in heel veel verschillende stijlen. Wil je in de retro en vintage hoek blijven, bekijk dan ook eens onze geboortekaartjes met een silhouet design. Ook voor hippe geboortekaartjes, klassieke geboortekaartjes en bijzondere geboortekaartjes ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk ook de nieuwe geboortekaartjes met foliedruk voor een kaartje met gouden, zilveren of koperen sprankeling. 

👶🏾 Tip: Bekijk hier de naam van jullie baby op alle geboortekaartjes

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Je kan uiteraard ook zelf aan de slag gaan en starten met een blanco kaart. Zo begin je echt met een blank canvas en kun je je creatieve ei helemaal kwijt. Welke vintage en retro figuren en kaders ga je op de kaart plaatsen? Je kan ook makkelijk een bestaand kaartje persoonlijk maken. Simpel en snel geregeld.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes retro of vintage

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.