Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Vintage en retro geboortekaartjes

Retro en vintage: zijn stijlen die vanuit fotografie, mode en andere disciplines terug te vinden zijn in geboortekaartjes. Onze designers hebben speciaal voor deze categorie een aantal leuke kaartjes ontworpen, die helemaal voldoen aan de vintage- of retro look!

Retro geboortekaartje

Retro is een breed begrip, het betekent immers het teruggrijpen op ontwerpen uit het verleden. En vanuit de mode weten we al dat bepaalde trends altijd weer terugkomen. Deze invloed zien we ook in de geboortekaartjes. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van Volkswagen busjes of silhouetten op de kaartjes. Of dieren, zoals uilen of olifanten, die altijd een lief element toevoegen aan een geboortekaartje. Het startpunt van onze geboortekaartjes is altijd hetzelfde: je mag het kaartje helemaal aanpassen naar je eigen wens. Voeg foto’s toe, of figuren, teksten of kaders. En maak er een heel uniek geboortekaartje van.  

Vintage geboortekaartje

Vintage is eigenlijk een woord voor ‘tweedehands’, wat impliceert dat de geboortekaartjes al gebruikt zijn. Dat kan natuurlijk helemaal niet! Met vintage geboortekaartjes bedoelen we geboortekaartjes met een ‘vintage look’. Geboortekaartjes die ‘vintage’ ogen hebben mooie patronen uit de jaren 60 en jaren 70 en elementen hiervan, zoals bijvoorbeeld poëzieplaatjes en bloemetjes.

Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een silhouet design? Kijk dan eens bij onze silhouet geboortekaartjes!

Terug naar boven