Ga naar de inhoudGa naar het filter
Gratis proefdruk geboortekaartjes

Gratis proefdruk geboortekaartjes

Jullie kindje verdient het allermooiste geboortekaartje en daar helpen we je graag bij. Daarom krijg je van ons een gratis proefdruk. Zo weet je precies hoe het geboortekaartje eruit gaat zien en of het aan al je wensen voldoet. 

Gratis proefdruk bestellen, hoe werkt dat?

Een gratis proefdruk van je geboortekaartje bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis Kaartje2go account aanmaken. Deze hebben we nodig om je ontwerp op te slaan. Zo kun je altijd nog kleine aanpassingen doen en na de bevalling eenvoudig de geboortekaartjes bestellen. Heb je nog geen account, dan betaal je €0,49 per proefdruk. Een proefdruk bestel je in drie simpele stappen:

1. Kies een kaart

Kies een geboortekaartje uit de collectie

2. Klik op "gratis proefdruk"

Gratis proefdruk geboortekaartje

3. Maak je kaart persoonlijk

Gratis proefdruk geboortekaartje

4. Rond je kaart gratis af

Gratis proefdruk geboortekaartje

Tip: Wil je graag een extra proefdruk ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze helpen je graag!

Wat zit er in een proefdrukpakketje?

Het proefdrukpakketje bestaat uit jullie proefdruk en meer informatie over het bestellen van geboortekaartjes. Daarnaast vind je in het pakketje voorbeelden van onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen, waarmee je het geboortekaartje nog persoonlijker en mooier maakt.

proefdrukpakket geboortekaartjes

Veelgestelde vragen over de geboortekaartjes proefdruk

Wil je graag weten hoe het geboortekaartje eruit komt te zien? Dan kun je het allerbeste een gratis proefdruk aanvragen. Zo kun je het kaartje in eigen handen houden en zorgvuldig kijken of alles naar wens is. 

De kleuren op papier wijken altijd iets af van wat je op je beeldscherm ziet. Ieder beeldscherm heeft andere instellingen en kleuren worden ook nog eens beïnvloedt door omgevingslicht. Om de kleurechtheid te beoordelen kun je daarom het beste een proefdruk aanvragen.

Tip: Gebruik onze handige checklist voor geboortekaartjes zodat je zeker weet dat alles goed staat op het geboortekaartje.

Het is handig om de proefdruk een aantal weken voordat je gaat bevallen te bestellen. Zo heb je voldoende tijd om je geboortekaartje rustig te bekijken en eventueel nog aanpassingen te doen voordat je gaat bestellen. 

Als je de proefdruk op werkdagen voor 21:00 uur ‘s avonds bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ontvang je het proefpakketje de volgende dag.

Bij Kaartje2go krijg je de eerste proefdruk gratis. Wil je graag nog een proefdruk bestellen, dan betaal je hiervoor de normale prijs van een kaart (verzending is gratis). 

Het kan gebeuren dat je een melding krijgt dat je al een proefdruk hebt ontvangen, terwijl dit volgens jou niet het geval is. In dat geval kun je het beste even contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam.

Vragen over de proefdruk? Onze geboortekaartjes-experts helpen graag!

Als je voor, tijdens of na het bestellen van je proefdruk vragen hebt, neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk ook eens de baby checklist.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.