Ga naar de inhoud

Fleurige geboortekaartjes met bloemen

We zullen de waarheid niet verbloemen: op deze pagina vind je de allermooiste geboortekaartjes met fleurige bloemen. Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

De mooiste geboortekaartjes met bloemen

In onze weelderige bloemenweide vind je allerlei bloemen geboortekaartjes. Loop er eens doorheen om de verschillende stijlen te ontdekken. Wat dacht je van een kleurrijk geboortekaartje met wilde bloemen. Of een minimalistisch geboortekaartje waarbij de naam van jullie kindje samen met een waterverf illustratie het middelpunt is. Ook kun je kiezen uit bloemen geboortekaartjes in combinatie met dieren, zoals een konijn, flamingo of olifant. Verder zal het je opvallen dat er bloemen geboortekaartjes in allerlei kleuren zijn: van natuurtinten zoals bruin en groen tot wit, oudroze en lichtblauw.

Bekijk ook onze andere geboortekaartjes: natuurlijk, met bomen, botanische stijl of duurzaam.

Zet de bloemetjes buiten: zo kun je bloemen geboortekaartjes maken

Als je een mooie geboortekaart hebt gevonden, kun je de kaart aanpassen. Dat is heel makkelijk in onze kaartmaker. Klik op ‘Kaart bewerken’ en je kunt de bloemetjes buiten zetten. Tussen onze figuren vind je de leukste illustraties. Voeg extra bloemen aan de kaart toe of kies juist voor andere figuren. Wil je een eigen foto of illustratie op de kaart? Dat is mogelijk door je eigen foto te uploaden. Voeg een geboortetekst toe en je kaart is klaar om verzonden te worden. 

Waar laat jij de fleurige geboortekaartjes met bloemen bezorgen?

Nu jouw bloemen geboortekaartjes klaar zijn, kunnen ze besteld en verstuurd worden. Voor alles geldt: als je op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld, worden de kaartjes dezelfde dag nog verzonden. Jij kiest en wij zorgen voor de bezorging, zodat jij als een roos kunt slapen.

Bij Kaartje2go kun je een bloemen geboortekaartje als gratis proefdruk bij jou thuis laten bezorgen. Zo kun je met eigen ogen bekijken of bijvoorbeeld de papiersoort en het ontwerp helemaal zijn zoals je wilt. Klik op ‘Proefdruk bestellen’ en het pakketje valt snel op de deurmat.

De bloemenkaartjes direct naar ontvangers versturen

Je kunt er ook voor kiezen om de kaarten direct naar de ontvangers te sturen. Daarvoor hoef je alleen het adres toe te voegen. Of nog makkelijker: deel een link met de ontvangers zodat zij zelf hun adres achter kunnen laten. 

De geboortekaartjes thuis ontvangen

Wil je de geboortekaartjes liever zelf langsbrengen, op de post doen of meegeven bij het kraambezoek? Ook dat kan. Je kunt ze bij jou thuis laten bezorgen. 

TIP: Doe mee met de uitgerekende datum winactie. Beval je op de uitgerekende datum? Dan krijg jij van ons de geboortekaartjes gratis. Als deelnemer krijg je sowieso 10% korting op je geboortekaartjesbestelling.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.564 beoordelingen