Ga naar de inhoud

Geboortekaartje voor 3e kind

Eerst was het er een, toen werden het er twee en nu is de derde op komst. De geboorte van een derde kindje is een bijzondere gebeurtenis. In het bijzonder voor het broertje en zusje van jullie zoon of dochter. Hoe leuk is het om hen erbij te betrekken en een 3e kind geboortekaartje te maken. Vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Vergelijkbare stijlen: Tweeling, Hip en trendy, Illustratie, Voertuigen, Christelijk

Geboortekaartjes derde kind maken

Wil je de geboorte van jullie derde kind op een leuke manier met de wereld te delen? Kies dan voor een geboortekaartje met 3e kindje. Op deze kaartjes wordt de baby omringd door lieve zusjes en stoere broertjes. Met een geboortekaartje derde kind heb je dan ook echt iets unieks in handen.

Geboortekaartjes voor alle gezinssamenstellingen:
Geboortekaartjes met een 3e kind zijn verkrijgbaar in alle samenstellingen die je maar kunt bedenken. Je kunt kiezen uit:

  • Een geboortekaartje 3e kind met 3 broertjes of 3 zusjes
  • Een geboortekaartje 3e kind met 2 broers en een zusje
  • Een geboortekaartje 3e kind met 2 zussen en een broertje

Tip: Bekijk ook onze geboortekaartjes voor een 2e kind en onze geboortekaartjes voor een gezin met een 4e of 5e kindje op komst.

Geboortekaartje met silhouet 3e kind

Het aller, aller, allerpopulairst zijn de geboortekaartjes met silhouet van een 3e kind. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een kaartje met het silhouet van een bakfiets, kinderwagen of trekker.

Je kunt ook kiezen voor een geboortekaartje met illustraties van broer en zus. Het geboortekaartje met volkswagenbusje is ook erg leuk. Een tekening van kleine fietsjes is ook erg gewild.

Ben je een echte dierenvriend? Dan is een dieren geboortekaartje ook een uitstekende keuze. Zo zijn er kaartjes met een berenfamilie, zebrafamilie of konijnenfamilie.

✨ Tip: Wil je stralen met jullie geboorteaankondiging? Bestel dan een geboortekaartje met foliedruk.

In onze kaartmaker maak je in een paar stappen een persoonlijk geboortekaartje. Eenvoudig en snel.

  • Kies een kaart uit de collectie.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’.
  • Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Upload je eigen foto, voeg figuren toe of verander de achtergrond. Je kunt ook de kleuren aanpassen, figuren slepen en een leuke tekst op de kaart zetten.
  • Tevreden over je ontwerp? Vraag meteen een gratis proefdruk aan.

📷 Tip: Upload een foto van jullie pasgeboren kindje met zijn of haar broertjes en zusjes. Zo is jullie geboortekaartje meteen uniek en persoonlijk.

Leuke geboortetekst voor een derde kind

Op het geboortekaartje mag een passende geboortetekst natuurlijk niet ontbreken. Ter inspiratie kun je volgende teksten gebruiken.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

We hadden al twee kleintjes rondlopen.

En nu is nummer drie er achteraan gekropen.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Op stille teentjes lopen wij,

want we hebben er een zusje bij.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Onze liefde is zo groot, 

ons leven zo fijn, 

nu we met z’n vijfjes zijn.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Geboortekaartje voor je 3e kindje bestellen

Jazeker, dat is een van de grote voordelen van een geboortekaartje bestellen bij Kaartje2go. Het enige wat je hoeft te doen om een gratis proefdruk te ontvangen is een account aanmaken. Ook dat is helemaal gratis. Bovendien kunnen we je geboortekaartje dan eenvoudig bewaren tot je klaar bent om de bestelling te plaatsen.

Bestellen bij Kaartje2go? Dit zijn de voordelen:

Geboortekaartjes 3e kind versturen

Het geboortekaartje van jullie derde kindje kun je op twee manieren versturen.

De eenvoudigste optie is om de kaarten rechtstreeks door ons te laten versturen naar de ontvanger. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is adressen invullen en een verzenddatum kiezen. Wij doen de rest.

De kaartjes thuis ontvangen kan natuurlijk ook. Dit is de leukste optie, want je kunt de kaarten zelf versieren en voorzien van een kleurrijke envelop, prachtige sluitzegels en handige adresstickers

In beide gevallen profiteer je van onze snelle levertijd. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze al de volgende dag op de deurmat. Gebruik onze adresverzoeker en verzamel de adressen van familie en vrienden met één klik in je adresboek.

Tip: Bekijk ook ons geboorteblog met uiteenlopende tips en inspiratie-artikelen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.