Originele geboortekaartjes voor jullie kindje

De geboorte van je kind is een bijzondere gebeurtenis en dat wil je natuurlijk graag vieren. Het feest begint al bij de geboortekaartjes. Het geboortekaartje is een blijvende herinnering aan de geboorte van je kind. Misschien dat juist daarom zoveel moeders ervoor kiezen om zelf originele geboortekaartjes te maken. Kies nu een leuke kaart uit de collectie en maak bij Kaartje2go jouw eigen unieke en originele geboortekaartjes.

Meer: kraft | hond | trends | confetti

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Unieke geboortekaartjes

Jouw kind is uniek en verdient dan ook een uniek geboortekaartje. Kies stoere unieke geboortekaartjes uit of ga voor een lieve minimalistische variant. Heb jij een leuk kaartje gevonden in de collectie unieke geboortekaartjes? Pas het geboortekaartje aan naar je eigen wensen in onze kaartmaker. Voeg een foto van je pasgeboren baby toe of maak de kaart uniek door het toevoegen van figuren, kaders en een grappige tekst. Zo maak jij zelf geboortekaartjes met een origineel design.

Tip: Wil je in één klik zien hoe de naam van jouw kindje op een geboortekaartje komt te staan? Gebruik onze handige generator en zie de babynaam verschijnen op alle geboortekaartjes.

Bijzondere geboortekaartjes

Apart, speciaal, opvallend, bijzonder. Zomaar wat ideeën die je misschien hebt over jouw geboortekaartje. Op deze pagina vind je opvallende geboortekaartjes met rijke kleuren en speelse figuren, maar ook unieke kaartjes die je nergens anders vindt. Natuurlijk wil jij dat jouw geboortekaartje speciaal is en bij jou past. Onze aparte en bijzondere geboortekaartjes helpen je bij deze soms best lastige keuze.

In je zoektocht naar originele geboortekaartjes moet je eigenlijk ook eens kijken bij de originele geboortekaartjes met houtlook, de silhouet babykaartjes en de hippe geboortekaartjes. Kijk ook eens bij onze vintage en retro geboortekaartjes.

Originele tekst geboortekaartje

Bij een origineel geboortekaartje hoort ook een originele tekst. Weet jij al hoe je het nieuws van jullie pasgeboren baby gaat brengen? Schrijf een leuke tekst en verras je familie en vrienden. Kies bijvoorbeeld voor een mooi gedicht, grappige anekdote of schrijf iets over de kenmerken van jullie baby. Zoek je naar inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Bekijk dan eens onze ideeën voor originele tekst op je geboortekaartje.

Leuke extra’s zoals enveloppen, sluitzegels en meer

Ben jij er al uit welk kaartje je wilt bestellen? Wat dacht je van een zwart-wit geboortekaartje of langwerpige kaartjes. Bestel bij je originele geboortekaartjes prachtige extra’s zoals sluitzegels om op de enveloppen te plakken. De stickers plak je op de envelop voor een sierlijke afwerking. Zo maak je jouw kaartjes nog unieker en persoonlijker. Er zijn nog veel meel leuke extra’s te verkijgen bij je geboortekaartjes zoals gekleurde enveloppen, luxe papiersoorten, sluitzegels, adresstickers en meer. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen