Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Originele geboortekaartjes: uniek en bijzonder

Unieke geboortekaartjes

Jouw kind is uniek en verdient dan ook een uniek geboortekaartje. Kies stoere unieke geboortekaartjes uit of ga voor een lieve variant. Heb jij een leuk kaartje gevonden in de collectie unieke geboortekaartjes? Pas het geboortekaartje aan naar je eigen wensen in onze kaartmaker. Voeg een foto van je pasgeboren baby toe of maak de kaart uniek door het toevoegen van figuren, kaders en een grappige tekst. Zo maak jij zelf geboortekaartjes met een origineel design.

Tip: Jij kan zelf de meest originele geboortekaartjes met een eigen foto maken. Een geboortekaartje met een eigen foto is uniek. Er is namelijk niemand die exact dezelfde kaart heeft gemaakt. Dat maakt jouw geboortekaartje extra bijzonder.

Bijzondere geboortekaartjes

Apart, speciaal, opvallend, bijzonder. Zomaar wat ideeën die je misschien hebt over jouw geboortekaartje. Op deze pagina vind je opvallende geboortekaartjes met rijke kleuren en speelse figuren, maar ook aparte kaartjes die je nergens anders vindt. Natuurlijk wil jij dat jouw geboortekaartje speciaal is en bij jou past. Onze bijzondere geboortekaartjes helpen je bij deze soms best lastige keuze.

In je zoektocht naar originele geboortekaartjes moet je eigenlijk ook eens kijken bij de originele geboortekaartjes met een houtlook, de silhouet babykaartjes en de hippe geboortekaartjes. Kijk ook eens bij onze vintage en retro geboortekaartjes.

Kom je er niet uit met het schrijven van de tekst, bekijk dan eens onze ideeën voor originele tekst op je geboortekaartje.

Sluitzegels op de envelop

Ben jij er al uit welk kaartje je wilt bestellen? Bestel bij je originele geboortekaartjes prachtige sluitzegels om op de enveloppen te plakken. De stickers plak je op de envelop voor een sierlijke afwerking. Zo maak je jouw kaartjes nog unieker en persoonlijker.

Bekijk hier alle sluitzegels

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10717 beoordelingen