Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje zebra

De savanne loopt uit voor het geboortenieuws: gefeliciteerd met jullie kleintje! Er verschijnt ook een dier met zwart-witte strepen, een stoere hanenkam en een fluffy staart. Dat is natuurlijk een zebra. Het is een van de meest opvallende dieren op de savanne. Dit is ook te zien op onze geboortekaartjes met zebra, kijk maar eens rond. Misschien kom je zelfs een giraf, olifant of aap tegen!

Geboortekaartjes zebra maken 

Alle dieren zijn bijzonder op hun eigen manier, maar zebra’s? Die zijn pas écht one of a kind. Elke zebra wordt namelijk geboren met een uniek strepenpatroon. Ook onze kaartjes zijn uniek te noemen: onze designers maken week in week uit nieuwe ontwerpen volgens de laatste trends, óók geboortekaartjes met zebra. Lijkt een geboortekaart met zebra jou wel wat? Op deze pagina staan de leukste ontwerpen waar je eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Oh, en kijk trouwens ook eens bij onze toffe jungle geboortekaartjes – perfect voor jullie kleine dierenvriendje.

Voor elke baby een uniek zebra geboortekaartje 

Alleen, samen met een broertje of zusje of met andere dierenvrienden: de samenstelling van onze geboortekaartjes met zebra wisselt. Toch is er één ding dat ze allemaal met elkaar gemeen hebben: ze zien er super lief uit! Vooral de ontwerpen met een illustratie van een babyzebra hebben een hoge ‘ah-factor’, maar ook die met waterverf zien er ontzettend schattig uit. Extra bijzonder zijn onze zebra geboortekaartjes met foliedruk. Het glimmende laagje goud laat bepaalde elementen nog meer opvallen en geeft het geheel een trendy look & feel.

Psst … was je al opgevallen dat veel van onze geboortekaartjes een ontworpen achterkant hebben? 👀

Geboortekaartjes met zebra bestellen 

De babykamer inrichten, een kinderwagen uitzoeken en ga zo maar door: als aanstaande ouder moet je van alles doen en regelen voor de komst van jullie kleine. Ook het maken van een geboortekaartje staat op veel papa’s en mama’s hun to-dolijst. Heb jij dit al gedaan? Goed bezig! Dan is het nu wachten tot de baby komt om de geboortedatum en -gewicht op het zebra geboortekaartje te kunnen zetten. Lang hoeven vrienden en familieleden trouwens niet op het geboortekaartje met zebra te wachten: het bestellen is zo gepiept.

👶 Wist je trouwens dat onze designers ook speciale verzoeken behandelen? Op aanvraag kunnen ze kleine aanpassingen voor je doen. Zo past jullie zebra geboortekaartje perfect bij jullie veulentje.

Tip: Heb je onze geboorteblog toevallig al gezien? Hier vind je alles wat je wilt weten over zwanger zijn en het krijgen van een baby.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.