Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes uil

Oehoe, oehoe! Als je goed kijkt, zie je ze op een tak in de boom zitten: onze uiltjes. Ze kijken je met lieve, grote ogen aan. Klaar om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. De uil is niet alleen populair in de babykamer, maar ook op geboortekaartjes. Maak daarom je eigen geboortekaartje met uil en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartje uil maken

Uilen zijn geliefd. Dat hebben ze te danken aan hun schattige uiterlijk én hun betekenis van wijsheid. Deze intelligente vogels passen perfect op je geboortekaartje. Je vindt de geboortekaartjes in allerlei stijlen. Als je door de collectie heen scrollt, ontdek je dat al snel. Je kunt kiezen uit ontwerpen met één uil of juist een klein uilen gezinnetje met een broertje of zusje. Of een kaartje met andere bosdieren, zoals een konijn, hertje of vos. Bekijk het filtermenu maar eens, dan kun je zien en aanvinken welke dieren je leuk vindt. Je kunt in het menu ook aangeven naar welke stijl je op zoek bent. Een geboortekaartje met geïllustreerde uil of waterverf, bijvoorbeeld. Lief of stoer, modern, retro of klassiek. Wat vind jij mooi?

🦉Tip: Weten jullie al hoe jullie kindje gaat heten? Bekijk dan hoe de uilen geboortekaartjes er met naam uitzien.

Een eigen geboortekaartje met uil ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen? Sla je vleugels maar uit, want je kunt direct beginnen. Je kunt werken met een blanco kaart, fotokaart of een bestaand ontwerp aanpassen. Je klikt op ‘Kaart bewerken’ en kunt aan de slag met onze kaartmaker. Voeg figuren toe en sleep ze naar de plek die jij wilt. Je kunt het geboortekaartje eenvoudig personaliseren. Dit doe je door zelf een foto of illustratie te uploaden en tekst toe te voegen. En vergeet niet om een tekst toe te voegen. 

Op zoek naar inspiratie voor het ontwerp van je geboortekaartje? Wij hebben een paar leuke ideeën verzameld:

  • Voeg met ‘figuren’ andere bosdieren toe.
  • Wil je een groen of bosrijk 🌲  geboortekaartje met uil? Neem een botanisch geboortekaartje als basis en voeg de uil als figuur toe.
  • Illustreer zelf een uil en upload het als foto op het geboortekaartje.
  • Voeg een uil als figuur toe aan een geboortekaartje met maan en sterren 🌙 ⭐️.
  • Voeg een foto van jullie kindje of gezinnetje toe aan de kaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.