Geboortekaartjes met uil

Oehoe, oehoe! Vanaf hun takje in de boom kijken onze schattige uiltjes je met lieve, grote ogen aan. Klaar om de geboorte van jouw kindje aan te kondigen. Uiltjes zijn niet alleen populair op de babykamer, maar ook op geboortekaartjes. Maak daarom je eigen hippe geboortekaartje met uil en vraag meteen je gratis proefdruk aan.

Meer: gezin | grappig | silhouet

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje met uil maken

Onze uilen geboortekaartjes zijn helemaal hip en super schattig. Je vindt dan ook ontzettend veel leuke illustraties en silhouetten op de kaartjes, zoals:

 • Een roze uil voor meisjes of een blauwe uil voor jongens
 • Een uil op een tak of in een uilennest
 • Een uil samen met andere bosdieren
 • Een uil samen met mama-uil of de hele uilenfamilie
 • Een uil samen met broertje of zusje

De uilen geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een retro geboortekaartje of een hip en trendy geboortekaartje. Of ga voor een lief of stoer geboortekaartje.

Een uilen geboortekaartje maak je eenvoudig en snel bij Kaartje2go:

 1. Kies een kaart uit de collectie “Uil geboortekaartjes”
 2. Klik op “Kaart bewerken” en personaliseer de kaart. Voeg bijvoorbeeld een leuke uiltjes achtergrond toe of kies een ander lettertype. Upload je eigen foto en schrijf een persoonlijke geboortetekst om de kaart helemaal af te maken.
 3. Ben je klaar met bewerken? Bestel dan je gratis proefdruk. Je ontvangt jouw ontworpen geboortekaart thuis, zodat je zelf de kaart zelf eerst eens goed kunt bekijken.
 4. Is je kindje geboren? Dan is het tijd om de echte bestelling te plaatsen. Pas de geboortedatum, de tijd, het gewicht en de lengte aan en klaar is je kaart.

Gratis proefdruk van je uilen geboortekaartje

Om de geboorte van je (toekomstige) kindje te vieren krijg je van ons een gratis proefdrukpakket. In dat pakket vind je jouw eigen ontworpen geboortekaartje en voorbeelden van onze enveloppen en papiersoorten. Zo kun je de kaart supersnel beoordelen en heb je de tijd om nog even na te denken over de perfecte papiersoort en envelopkleur. We leggen je ook precies uit hoe je de proefdruk kunt bestellen, zodat je na de geboorte binnen een paar klikken de kaartjes kunt versturen.

TIP: Doe ook mee met onze uitgerekende datum actie. Als je op de uitgerekende datum bevalt ontvang je van ons de geboortekaartjes gratis.

Wat is de betekenis van de uil?

De uil staat bekend om zijn wijsheid en intelligentie. Maar hij heeft ook iets geheimzinnigs en mysterieus. Zijn grote ogen duiden op visie en zijn vleugels geven hem vrijheid en intuïtie. 

Ook de uilen op onze geboortekaartjes hebben iets geheimzinnigs. Maar bovenal zijn ze erg lief en leuk.

Uilen geboortekaartjes versturen

Het versturen van jouw geboortekaartjes gaat eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en de verzenddatum in te vullen. Want wij doen de rest. Terwijl jij heerlijk een uiltje ligt te knappen sturen wij namelijk jouw geboortekaartje rechtstreeks naar de ontvangers.

Je kunt de kaarten ook als pakketje thuis laten bezorgen. In dat geval kun je er leuke extra’s bij bestellen zoals geboorte sluitzegels en gekleurde enveloppen. 

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je geboortekaartjes vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de volgende dag al op de deurmat. 

Bekijk ook onze geboortekaartjes met vos, beer, leeuw, hert en nog veel meer fantastische dieren geboortekaartjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.314 beoordelingen