Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje pinguin

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting van een zoon of dochter! Jullie zijn blij en leven op een blauwe of roze wolk. Dat gevoel mag met anderen gedeeld worden. Alle familie, vrienden, collega’s en bekenden mogen weten dat jullie trots zijn op dit kleine wonder. Stel ze op de hoogte met een geboortekaart met pinguïn. Kies, maak en verstuur de mooiste pinguïn geboortekaartjes bij Kaartje2go.

Meer: dieren | uil | vos 

Deel de vreugde met een geboortekaart met pinguin 

Als ouders willen jullie de vreugde van nieuw leven delen. Wat is er leuker dan dit met een dieren geboortekaart te doen, en dan specifiek met een pinguïn? Deze zwart-witte zeevogels stelen de show op iedere kaart. Ze zien er lief en zacht uit. Je kunt kiezen voor een pinguïnkaart die opvalt dankzij haar kleuren. Of kies misschien wil je juist een minimalistisch geboortekaartje. Donker of licht, in roze of blauw. We hebben allerlei kaarten met pinguïns en weten zeker dat er een kaart voor jou tussenzit. Dus kies er één die jij mooi vindt.

Geboortekaartje ‘pinguin’ maken 

Met een geboortekaart ‘pinguïn’ creëer je een hoog knuffelgehalte. Of juist niet. Want jij bepaalt hoe jouw kaart eruitziet. Hoe dat werkt? Heel simpel: 

  1. Kies een pinguïn geboortekaart als basis. Je selecteert jouw wensen in het filtermenu: een jongen of meisje, bijvoorbeeld. 
  2. Als je een mooie pinguïnkaart hebt gevonden, klik je op ‘kaart bewerken’. De kaartenmaker wordt voor je geopend. Nu kun jij het geboortekaartje aanpassen. 
  3. De naam van jullie kindje mag voorop komen te staan. Dat doe je door op de tekst te klikken en de naam te bewerken. 
  4. Ga naar de binnenkant van de kaart en pas de tekst aan zoals jullie het graag zien. Misschien wil je wel een paar mooie woorden kwijt. De kaartenmaker geeft alle ruimte voor jouw invulling.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.