Ga naar de inhoud

Geboortekaartje pinguin

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting van een zoon of dochter! Jullie zijn blij en leven op een blauwe of roze wolk. Dat gevoel mag met anderen gedeeld worden. Alle familie, vrienden, collega’s en bekenden mogen weten dat jullie trots zijn op dit kleine wonder. Stel ze op de hoogte met een geboortekaart met pinguïn. Kies, maak en verstuur de mooiste pinguïn geboortekaartjes bij Kaartje2go.

Meer: dieren | uil | vos 

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Deel de vreugde met een geboortekaart met pinguin 

Als ouders willen jullie de vreugde van nieuw leven delen. Wat is er leuker dan dit met een dieren geboortekaart te doen, en dan specifiek met een pinguïn? Deze zwart-witte zeevogels stelen de show op iedere kaart. Ze zien er lief en zacht uit. Je kunt kiezen voor een pinguïnkaart die opvalt dankzij haar kleuren. Of kies misschien wil je juist een minimalistisch geboortekaartje. Donker of licht, in roze of blauw. We hebben allerlei kaarten met pinguïns en weten zeker dat er een kaart voor jou tussenzit. Dus kies er één die jij mooi vindt.

Geboortekaartje ‘pinguin’ maken 

Met een geboortekaart ‘pinguïn’ creëer je een hoog knuffelgehalte. Of juist niet. Want jij bepaalt hoe jouw kaart eruitziet. Hoe dat werkt? Heel simpel: 

  1. Kies een pinguïn geboortekaart als basis. Je selecteert jouw wensen in het filtermenu: een jongen of meisje, bijvoorbeeld. 
  2. Als je een mooie pinguïnkaart hebt gevonden, klik je op ‘kaart bewerken’. De kaartenmaker wordt voor je geopend. Nu kun jij het geboortekaartje aanpassen. 
  3. De naam van jullie kindje mag voorop komen te staan. Dat doe je door op de tekst te klikken en de naam te bewerken. 
  4. Ga naar de binnenkant van de kaart en pas de tekst aan zoals jullie het graag zien. Misschien wil je wel een paar mooie woorden kwijt. De kaartenmaker geeft alle ruimte voor jouw invulling.

Jouw geboortekaart, jouw creatie

Je kunt onze pinguin geboortekaartjes aanpassen en versturen. Maar je kunt de kaarten ook gebruiken als basis voor jouw eigen creatie. Misschien wil je de ontvanger wel direct een mooi tekstje laten zien. Of wil je liever de geboortedatum, het geboortetijdstip, de lengte en het gewicht op de voorzijde? Met de kaartenmaker bepaal jij hoe jouw kaart eruit komt te zien. Dat geldt niet alleen voor de inhoud van de tekst, maar ook voor het ontwerp. Je past het lettertype, de lettergrootte en de tekstkleur eenvoudig aan. En vind jij dat een eigen foto of illustratie niet mag ontbreken? Dan voeg je dit eenvoudig toe door jouw eigen foto te uploaden of een illustratie te kiezen uit onze bestaande figuren. 

Wil je een extraatje voor jouw geboortekaart? Kies dan een mooie sluitzegel, luxe envelop of adressticker, bijvoorbeeld. 

De pinguïn geboortekaart versturen

Ben je blij met de geboortekaart, dan heb je keuze uit een proefdruk of verzending. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je deze speciale kaart eerst met eigen ogen wil bewonderen. Daarom krijg je de proefdruk gratis. Wil je de kaart zonder proefdruk verzenden? Dan kies je de gewenste datum. Ben je er blij mee? Dan kun je de adressen van de ontvangers invullen. Of nóg makkelijker: gebruik de adresverzoeker om handig en snel adressen te verzamelen. Deel via jouw account jouw eigen link met iedereen die het geboortekaartje mag ontvangen. Zij kunnen dan in een beveiligde omgeving hun adres achterlaten. In ieder geval kunnen jouw naasten binnenkort een prachtig kaartje verwachten. Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt de geboortekaart vandaag nog verzonden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.