Ga naar de inhoud

De mooiste geboortekaartjes met vlinder

Hoera! Jullie zijn in verwachting van een kindje. Daarom zijn jullie nu op zoek naar een geboortekaartje waarmee jullie straks het blije geboortenieuws kunnen delen. Heb je al gedacht aan een geboortekaartje met fladderende vlinder? Kies een mooi ontwerp, bewerk de kaart en ontvang een gratis proefdruk.

Welke stijl vind je mooi?

Jullie zijn op zoek naar het perfecte kaartje om de geboorte van jullie kleintje te delen. Bij Kaartje2go vind je de mooiste geboortekaartjes met een vlinder. Als je de collectie bekijkt, zul je ontdekken dat er allerlei ontwerpen zijn. Geboortekaartjes met vlinders in opvallende kleuren of juist in zwart-wit. Of een geboortekaartje waarbij de vlinder wordt vergezeld door andere dierenvriendjes, zoals een schattig konijntje of een mooie vogel. Om de keuze wat makkelijker te maken, kun je gebruik maken van het filtermenu. Geef aan welke stijlen, trends of dieren je leuk vindt en de kaarten worden voor je gefilterd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere of lieve vlinder; hip of klassiek. En wil je er een natuurlijke touch aan geven, kies dan voor een vlinderkaart met bloemen en planten.

Betekenis van de vlinder

Naast dat de vlinder een prachtig dier is om te zien, heeft de vlinder ook een mooie betekenis. De vlinder staat voor verandering, gezondheid en liefde. Dat is nog eens een lieve geboortewens.

Zo pas je het geboortekaartje aan

Je kunt een ontwerp of blanco geboortekaartje aanpassen met de Kaartje2go kaartmaker. Dit doe je als volgt:

  1. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen
  2. Kies ‘figuren’ om elementen, zoals hartjes, sterren of een (extra) vlindertje, toe te voegen
  3. Om de kaart persoonlijker te maken, kun je een foto van jullie kleintje of gezinnetje uploaden
  4. Voeg met ‘kaders’ eventueel een mooi kader om de foto toe
  5. Voeg tekst toe: de naam van jullie kleine wondertje, informatie voor kraambezoek en een mooie geboortetekst

De geboortekaartjes bestellen en bekijken

Bij Kaartje2go bestel je een gratis proefdruk van je geboortekaartje door na het bewerken op ‘Proefdruk bestellen’ te klikken. Je ontvangt een pakketje met daarin o.a. de proefdruk en bestelinformatie. Ook zitten er in het pakketje voorbeelden van onze papiersoorten. Daarmee kun jij zien en voelen welke papiersoort het beste bij het geboortekaartje past.

5 redenen om je geboortekaartjes te bestellen bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go is geboortekaartjes bestellen eenvoudig én een feestje. Eenvoud en een feestelijk tintje is precies wat je nodig hebt als je bijna papa of mama wordt. Dit is hoe je dat kunt ervaren:

  1. Bestel leuke extraatjes: Maak een feestje van het geboortekaartje op het moment dat hij op de deurmat valt. Bestel de mooiste enveloppen, sluitzegels en adresstickers.
  2. De kaart in eigen handen voordat hij verstuurd wordt: Je ontvangt een gratis proefdruk van het geboortekaartje, zodat je kunt voelen en bekijken of het kaartje helemaal is zoals jullie in gedachten hadden.
  3. Makkelijk adressen verzamelen en bewaren: Makkelijk adressen verzamelen? Met de adresverzoeker verstuur je vrienden en familie eenvoudig een verzoek om hun adres te delen. Sla de adressen vervolgens op in het adresboek in je account, dan kun je ze later nog eens gebruiken.
  4. De leukste winacties: Doe jij al mee aan de uitgerekende datum winactie? Als je meedoet en jullie kindje op de uitgerekende datum ter wereld komt, krijg je de geboortekaartjes gratis.
  5. De kaartjes worden supersnel verzonden: Als je op werkdagen voor 20.00 uur besteld, worden de kaartjes dezelfde dag nog | verzonden. Dat is nog eens supersnelle verzending!

Geboortekaartjes versturen

Als jullie helemaal tevreden zijn met de geboortekaartjes, kunnen ze verstuurd worden. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct naar familie en vrienden te versturen. Vul dan de adressen in of maak gebruik van de adresverzoeker. Vervolgens geef je de verzenddatum op. Wil je de kaartjes thuis ontvangen? Dan geef je je eigen adres op. Je leest het: in beide gevallen fladder je het proces zo door. De ontvangers of jijzelf kunnen de kaartjes snel verwachten. Want als je op een doordeweekse dag voor 20.00 uur besteld, worden ze vandaag nog verzonden.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.