Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje eekhoorn

Grote ogen, een lange pluimstaart en een witte buik… het kan niet missen: deze pagina staat vol geboortekaartjes met eekhoorn! Deze vliegensvlugge dieren hebben een hoog schattigheidsgehalte, wat ze perfect maakt voor op een geboortekaartje. Ook een geboortekaartje maken met een ‘knabbel of babbel’? Bekijk de kaarten op deze pagina of speel met onze filters om het ideale geboortekaartje te vinden.

Geboortekaartjes met een eekhoorn

Naast zaden, noten en bessen hebben eekhoorns ook onze harten gestolen. Onze designers konden dan ook niet anders dan geboortekaartjes maken met deze kleine dieven. Hoewel eekhoorns zich regelmatig in parken laten zien, leven de meeste soortgenoten in een bos. Dit is ook terug te zien op onze geboortekaartjes. Hierop heeft de eekhoorn vaak gezelschap van andere dieren. Met name herten komen vaak tevoorschijn, maar ook vossen, konijnen en uilen laten zich graag zien. Ook een geboortekaartje met eekhoorn maken? Hieronder een paar handige tips voor het vinden van de perfecte kaart.

Slim snuffelen tussen onze eekhoorntjes collectie 

Je hebt de eerste stap al gezet: uit alle geboortekaartjes heb je besloten er één met een eekhoorn te maken. Nu nog beslissen welk van onze ontwerpen je het leukst vindt. Ook dit kan best nog een opgave zijn: op deze pagina word je omringd door tientallen geboortekaartjes met eekhoorntjes. Completely nuts door alle keuze? Dat hoeft niet; met ons handige filtermenu kun je gemakkelijk een schifting maken door bijvoorbeeld een stijl als botanisch of een kleur aan te vinken. Jouw ideale geboortekaartje met eekhoorn zit er vast tussen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.