Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje hertje

Huppelend tussen de bomen door het groene bos. Elegant, enigszins schichtig, maar pijlsnel. Herten zijn bijzondere en mooie dieren. Bij Kaartje2go vind je de mooiste geboortekaartjes met hertjes. De hertjes geven een speelse draai aan de geboortekaartjes. Samen met zijn andere dierenvriendjes zorgen ze voor een gezellige aanblik op de voorkant van de kaart. Jij wilt toch ook zo’n schattig hertje op je kaart? 

Geboortekaartje met hertje maken

Een geboortekaartje met hertje(s) maken wordt nog leuker als je hem zelf kan aanpassen in onze kaartmaker. Maar hoe gaat dit in zijn werk en welke stappen doorloop je? Wij leggen het je uit:

  1. Kies een kaart uit onze mooie collectie ‘hertjes geboortekaartjes’
  2. Klik op ‘kaart bewerken’ en personaliseer de kaart door een eigen foto, figuren en kaders toe te voegen. Er is nog veel meer mogelijk zoals lettertypes en achtergronden aanpassen.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst in de kaart. Kies voor een leuke anekdote of een speciaal gedicht. Bekijk onze geboortekaartjes teksten voor meer inspiratie.
  4. Klik op bestellen of vraag de gratis proefdruk aan. Wij doen de rest!

Geboortekaartje hert: wat is de betekenis van het dier?

Een hert staat voor moed, waardigheid en vastberadenheid. Dartelen van de ene naar de andere ervaring in het groene woud. Een hert op je geboortekaartje geeft het kaartje een speelse wending. Ben jij ook gek op andere dieren en zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met een beervogel, uil of konijn. Voor elk dier zijn er voldoende leuke kaartjes te vinden. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.