Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje panter

Half verscholen achter bladeren, naast papa en mama of samen met hun dierenvrienden. Hoe de panters ook op onze geboortekaartjes staan; ze zien er zowel stoer als schattig uit. Ook een geboortekaartje met een panter of met panterprint maken? Kies voor een van de unieke ontwerpen op deze pagina, pas het naar wens aan in onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartjes met panter maken 

Panters zien er superlief uit met hun grote ogen, gevlekte vacht en lange staart. Veel ouders kiezen dan ook voor een geboortekaartje met een illustratie van dit mooie roofdier. Wel kan de omgeving van de panter – ook wel een luipaard genoemd – per kaart verschillen. Sommige hebben hun onderkomen gevonden in een jungle, andere noemen de savanne of een bos hun thuis. Dit is ook te zien aan de andere dieren op onze geboortekaartjes met een panter. De ene keer heeft het welpje gezelschap van een olifant, de andere keer van een vos of aap. Het is dus maar net welke beestenboel je het leukst vindt! Voor welk geboortekaartje je ook kiest; met onze kaartmaker geef je er een unieke draai aan.

Pawsome panterprint geboortekaartjes voor jouw kleintje 

Een geboortekaartje vinden kan best uitdagend zijn; er is zoveel om uit te kiezen! We hebben de mooiste panter geboortekaartjes voor je op een rij gezet. We hebben ook hele toffe kaartjes met een panterprint. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, door te spelen met onze filters is het perfecte kaartje zo gevonden! Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Botanisch’ om een groene kaart met bladeren erop of te vinden. En kijk ook eens bij onze collectie jungle geboortekaartjes, vol met nog meer wilde dieren.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.