Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje panter

Half verscholen achter bladeren, naast papa en mama of samen met hun dierenvrienden. Hoe de panters ook op onze geboortekaartjes staan; ze zien er zowel stoer als schattig uit. Ook een geboortekaartje met een panter maken? Kies voor een van de unieke ontwerpen op deze pagina, pas het naar wens aan in onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartjes met panter maken 

Panters zien er superlief uit met hun grote ogen, gevlekte vacht en lange staart. Veel ouders kiezen dan ook voor een geboortekaartje met een illustratie van dit mooie roofdier. Wel kan de omgeving van de panter – ook wel een luipaard genoemd – per kaart verschillen. Sommige hebben hun onderkomen gevonden in een jungle, andere noemen de savanne of een bos hun thuis. Dit is ook te zien aan de andere dieren op onze geboortekaartjes met een panter. De ene keer heeft het welpje gezelschap van een olifant, de andere keer van een vos of aap. Het is dus maar net welke beestenboel je het leukst vindt! Voor welk geboortekaartje je ook kiest; met onze kaartmaker geef je er een unieke draai aan.

Pawsome panter geboortekaartjes voor jouw kleintje 

Een geboortekaartje vinden kan best uitdagend zijn; er is zoveel om uit te kiezen! Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, door te spelen met onze filters is het perfecte kaartje zo gevonden! Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Botanisch’ om een groene kaart met bladeren erop of te vinden. Ook leuk zijn onze kaarten met ruimte voor een foto en geboortekaartjes met foliedruk. Vooral die met een glimmend laagje goud vallen direct op en zijn tof voor zowel een jongen als een meisje.

Panter geboortekaartjes bestellen 

Hebben je kinderen er een broertje of zusje bijgekregen? Dan is het moment daar om de geboortekaartjes te gaan bestellen. Ook dit gaat heel eenvoudig in z’n werk bij Kaartje2go.

Profiteer van supersnelle verzending van je panter geboortekaartjes

Niet alleen panters bewegen zich met hoge snelheden, ook onze verzending is razendsnel. Dit geldt voor onze verzendingsmethodes. Het maakt dus niet uit of je voor ‘direct versturen’ of ‘thuis ontvangen’ kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Geboortekaartje panter: de meestgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.