Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes panda

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleintje! Met een panda geboortekaartje steel je gegarandeerd de harten van geliefden. Ook een geboortekaartje met een panda maken? Kies je favoriete ontwerp uit, pas ‘m naar wens aan in onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartje met een panda maken 

Onze geboortekaartjes met een beer zien er al super lief uit, maar die met panda’s? Die hebben een nog hogere schattigheidsfactor. Knagend aan bamboestengels of rollend door een berg bladeren: hun knuffelige looks passen perfect bij jullie geboortenieuws. Deze mollige dieren hebben namelijk prachtige grote ogen en een zachte, zwart met witte vacht. En dan hebben we het nog niet eens over babypanda’s gehad: die spannen de kroon, vooral als ze omringd worden door bamboe, hartjes of andere dierenvrienden.

Geboortekaartjes panda in 10+ verschillende stijlen 

Een illustratie van een panda is niet alleen lief, maar kan er ook stoer of grappig uitzien. Met een panda geboortekaartje kun je dus alle kanten op. Origineel is een kaartje van Kaartje2go sowieso: onze designers hebben de ontwerpen zo gemaakt dat je er heel eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Voeg bijvoorbeeld een foto toe, verander de achtergrond of speel met de grootte van de verschillende elementen. Wist je trouwens dat we ook panda geboortekaartjes met waterverf look in onze collectie hebben? Het gebruik van pastelkleuren en zachte strepen geven deze kaarten een speels effect.

Geboortekaartjes met panda bestellen 

Top, je panda geboortekaartje ziet eruit om door een ringetje te halen. Nu nog een gratis proefdruk bestellen om te zien of de kaart in het echt net zo mooi is geworden. Dit gaat heel eenvoudig in zijn werk bij Kaartje2go. Je hoeft alleen maar op ‘Gratis proefdruk’ te klikken en je adresgegevens door te geven: wij zorgen ervoor dat het panda kaartje én voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen jouw kant op komen.

Vergeet trouwens niet om de uitgerekende datum van jullie kleintje minstens 3 weken van tevoren aan ons door te geven. Als jullie kindje namelijk op die dag geboren wordt, krijgen jullie de geboortekaartjes van ons cadeau.

🐼 Meer inspiratie over zwanger zijn en de geboorte van jullie kindje vind je op onze blog.

Geboortekaartje panda: de meestgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.