Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met koala

Koala’s hebben een hoog schattigheidsgehalte. Dit maakt ze het perfecte dier voor op een geboortekaartje! Ook een geboortekaartje met een baby koala maken? Kies een ontwerp uit onze collectie, pas het naar wens aan in onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Koala geboortekaartjes maken 

In de buidel van hun moeder, omringd door apen of met een broertje of zusje in een boom. Veel van de koala’s op onze geboortekaartjes hebben gezelschap van andere dieren. Maar er zijn ook schattige geboortekaartjes waarop de baby koala in zijn eentje de show steelt. Eigenlijk kan dat ook niet anders, koala’s zien er super lief en aaibaar uit. Welk koala geboortekaartje kies jij?

Koala’s tussen bloemen, bladeren en bomen  

Koala’s leven in (sub)tropische bossen in het oosten en zuidoosten van Australië. Ze zitten – of slapen – het liefst hoog in een eucalyptusboom en kunnen goed klimmen. Dit is ook terug te zien op onze geboortekaartjes. De meeste baby koala’s bevinden zich in een jungle vol bloemen, bladeren en bomen. Wil je een koala kaartje versturen die er echt uitspringt? Kies dan voor een geboortekaartje met foliedruk. De gouden of koperen letters vallen direct op laten de kaart nog meer sprankelen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.