Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes vogel

Een vogel staat voor vrijheid, beweeglijkheid, vertrek en vlug van geest zijn. Vogeltjes staan vaak afgebeeld op onze geboortekaartjes, zo kan het vogeltje fluitend de geboorte van jullie wondertje aankondigen, zo leuk! Heb jij de ideale vogel voor op je geboortekaartje al gevonden? Kies je favoriet en vraag direct een gratis proefdruk aan. 

Geboortekaartje met vogel maken

Er zijn veel mogelijkheden om je geboortekaartje helemaal naar jullie smaak aan te passen. Kies voor een van de ontwerpen uit onze collectie of maak je geboortekaartje helemaal zelf met een blanco kaart, en kies wat voor vogel(s) jij op het kaartje zet.  

De opties voor een vogel geboortekaartje

Bij Kaartje2go zijn we dol op vogels. Daarom hebben we ontzettend veel lieve geboortekaartjes met gevederde vriendjes. Ga je voor een geboortekaartje met een ooievaar, flamingo, papegaai, mus of misschien wel een uil? De keuze is reuze! 

Fonkelende vogeltjes

Ga voor een vogel geboortekaartje met stijlvol foliedruk voor een luxe uitstraling. De glanzende details geven jullie geboortekaartje nét dat beetje extra. Staat jullie perfecte kaartje er nog niet tussen? De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Zelf een vogel geboortekaartje ontwerpen

Ontwerp je het liefst helemaal zelf de geboortekaartjes voor jullie pasgeboren kuikentje? Kies er dan voor om met een blanco kaart te beginnen. Upload je eigen creatie direct vanuit je bestanden. In de kaartmaker kun je vervolgens naar hartelust spelen met kleuren, teksten, foto’s en kaders. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.