Geboortekaartjes vogel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Ze fladderen vrolijk van boom tot boom of ze zweven hoog in de lucht met hun vleugels wijd gespreid. Maar deze kleine vogels staan ook graag op onze geboortekaartjes. Ben jij op zoek naar een geboortekaartje met een vogel erop? Bij Kaartje2go vind je de meest bijzondere vogels: uilen, flamingo’s, ooievaars en kaketoes. De vogels komen in alle soorten en maten voorbij. Zoek jij de typische ooievaar die de baby in een doek komt brengen voor een jongen? Of ga je voor een roze kaartje met een mooie flamingo erop voor een meisje? Kies jouw kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan! 

Geboortekaartje met vogel maken

Er staan al een hoop leuke geboortekaartjes met vogels voor je klaar. Maak jij liever je eigen kaartje? Ga dan creatief aan de slag in onze kaartmaker. Zo maak je eenvoudig en snel een vogel geboortekaartje: 

  1. Kies voor een kaart uit de collectie “Geboortekaartje met vogel” of begin met een blanco kaart.
  2. Upload een eigen foto met een leuke vogel erop en voeg mooie effecten toe
  3. Schrijf een persoonlijke geboortetekst op de kaart
  4. Stuur de geboortekaartjes rechtstreeks naar de ontvangers of naar je eigen adres

Het maken en bestellen van je geboortekaartje gaat eenvoudig en snel Zo kun jij je familie en vrienden het heugelijke nieuws van de kleine spruit zo snel mogelijk vertellen.  

Gratis proefdruk van vogel geboortekaartje

Je wil natuurlijk zeker weten dat de geboortekaartjes met vogel er in het echt net zo mooi uitziet als in onze kaartmaker. Het versturen van het geboortekaartje is een speciaal moment en iets wat je maar een paar keer in je leven zal doen. Daarom kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk bestellen. We bezorgen het kaartje graag bij je thuis zodat jij echt even het papier in je handen kunt voelen en de kleuren kunt bekijken. Zo weet je zeker dat het goed zit. Een proefdruk bestellen gaat als volgt:

  1. Kies de leukste kaart uit de collectie
  2. Klik op ‘proefdruk bestellen’
  3. Maak je kaart en bestel de proefdruk

Wil je kans maken op gratis geboortekaartjes? Meld je dan aan voor onze uitgerekende datum campagne. Als jij bevalt op je uitgerekende datum scoor jij gratis geboortekaartjes. Leuk, toch!?

Wat is de betekenis van een vogel?

Vogels leven in zeer uiteenlopende gebieden. Van oceanen en woestijnen tot aan tropische regenwouden. Een van de grootste vogels is de struisvogel. Een hele kleine vogel is een kolibrie. Een vogel staat voor vrijheid, beweeglijkheid, vertrek en vlug van geest. Heb jij de ideale vogel voor op je geboortekaartje al gevonden? Bekijk voor meer inspiratie ook onze originele, dieren en wolken geboortekaartjes. 

Vogel geboortekaartjes versturen

Het versturen van een vogel geboortekaartje gaat simpel en snel. Maak een gratis account aan en sla je kaartjes op. Vul de adressen in van je geliefde familie en vrienden, kies een verzenddatum en klik op verzenden. Wij regelen de rest. 

Breng je liever de geboortekaartjes persoonlijk rond? Verstuur de kaartjes dan naar je eigen adres. Je ontvangt van ons een pakket met je geboortekaartjes erin. De enveloppen worden bijgeleverd zodat je de geboortekaartjes mooi kan inpakken. Zo verras je jouw dierbaren met de geboorte van jouw kindje!  

Als je voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen de geboortekaartjes al de volgende dag op de deurmat. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen