Ga naar de inhoud

Paasbrunch uitnodiging

De geur van versgebakken croissantjes, een oneindige voorraad eieren en geoorloofd smullen van chocolade.. Het is tijd voor een paasbrunch! Nodig je vrienden en familieleden uit voor een feestmaal met een net zo feestelijke paasbrunch uitnodiging.

🐰Iemand vrolijke paasgroetjes sturen? Neem dan een kijkje bij onze paaskaarten.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging Pasen 

Vieren jullie altijd uitgebreid de paasdagen, of wil je dit jaar voor het eerst lekker uitpakken? Dan is een vrolijke paasbrunch uitnodiging een goed begin van alle feestelijkheden. Deze uitnodigingen voor Pasen zijn versierd met knuffelige paashazen, piepkleine kuikentjes en natuurlijk.. Eieren! Want het paasfeest zijn niet compleet zonder een flinke dosis paaseieren. Ook pastelkleuren en lentebloemen mogen niet ontbreken in de collectie, want Pasen en het voorjaar gaan hand in hand. 

🐣Tip: Duik in je receptenboek en bestel meteen een mooie set menukaarten voor je paasbrunch.

Dat is een hele goede vraag. En daar helpen wij je natuurlijk met plezier mee. We schreven een artikel boordevol paasbrunch tips en tricks op onze blog. Maar we kunnen vast verklappen dat (paas)eieren écht niet mogen ontbreken op de paastafel. In het artikel vind je ook paasbrunch ideeën en teksten voor op je paasbrunch uitnodiging.

Natuurlijk, leuk zelfs! In onze kaartmaker kun je naar hartenlust spelen met de elementen op de kaart. De tekst is dus ook vaak aanpasbaar. Zo tover je een paasbrunch uitnodiging binnen no time om tot een gezellige uitnodiging voor je paasontbijt. Smulse!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.