Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje vos

Hoera, babygeluk! Wat een mooi nieuws dat jullie binnenkort een zoontje of dochtertje in jullie armen mogen sluiten. We helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte geboortekaartje voor jullie spruit. Op deze pagina vind je al onze geboortekaartjes met vos. Met hun schattige snuit en speelse blik staan deze beestjes erg leuk op een geboortekaartje. Neem snel een kijkje bij deze prachtige kaartjes en laat je inspireren.

Geboortekaartje met vos maken

Bij Kaartje2go vind je de allergrootste collectie geboortekaartjes van Nederland. De kaartjes met dieren zijn al jaren populair onder toekomstige ouders. Zo ook de geboortekaartjes met vos. Met hun roodbruine vacht, opgestoken oren en guitige snuitje steelt dit beestje de show. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een silhouet of illustratie van een vos. Passend voor zowel meisjes als jongens. Wist je trouwens dat de vos een echt groepsdier is? Dit maakt deze geboortekaartjes extra leuk voor een broertje of zusje-, of groot gezin geboortekaartje. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met hert, konijn, vlinder of hond.

🦊  Tip: Iedereen is natuurlijk benieuwd naar de prachtige naam van jullie kleine. Superleuk om deze naam groot op de voorkant van het geboortekaartje te plaatsen. Met onze geboortekaartjes met naam tool ontdek je eenvoudig op welk kaartje jullie babynaam het mooiste staat straal.

De allermooiste geboortekaartjes met een vosje maak je zelf

Je vindt in onze collectie een mooi en passend kaartje voor ieder kindje. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch vossen geboortekaartje en voeg een persoonlijke touch toe. In onze kaartmaker kun je veel elementen van de kaart naar wens aanpassen. Vervang bijvoorbeeld de achtergrondkleur of wijzig het lettertype. Ook is onze kaartmaker gevuld met schattige vosjes, babyvoetjes en andere snoezige figuren. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje. Het is ook mogelijk om te starten met een blanco- of fotokaart

🦊  Tip: Mis je iets in onze geboortekaartjescollectie? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.