Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes leeuw

De leeuw is de koning van de jungle. Maar ook op onze geboortekaartjes bestijgen ze de troon. Deze prachtige dieren staan fier, trots en speels op het kaartje. Zijn leeuwen ook jouw lievelingsdier? Bestel dan een geboortekaartje leeuw en vraag direct je gratis proefdruk aan.

Leeuw geboortekaartjes maken 

Onze geboortekaartjes met leeuw 

De leeuwen op onze geboortekaartjes doen geen vlieg kwaad. Sterker nog, ze doen je hart smelten. Lieve welpjes kijken je met een grote glimlach aan of lopen vrolijk moederleeuw achterna. Op de geboortekaartjes voor een tweeling tref je twee leeuwen aan. Op weer andere kaartjes staan ze stoer en trots tussen de andere jungledieren, zoals een olifant bijvoorbeeld.

De naam van jullie kleintje op het geboortekaartje

Hebben jullie een prachtige naam voor jullie spruit gevonden? Dan past daar natuurlijk een fantastisch geboortekaartje bij. Als jullie nog niet weten welk kaartje er het beste past bij de naam van jullie lieveling kunnen jullie onze handige naam generator gebruiken. Vul de naam van jullie baby’tje in en zie meteen hoe de naam op elk kaartje staat. 

Zelf een geboortekaartje met leeuw ontwerpen

Het is ook tof om zelf een geboortekaartje met leeuwen te ontwerpen. Begin met een blanco kaart en klik vervolgens op ‘Kaart bewerken’. Voeg vrolijke leeuwen en andere beestjes toe. Kies een mooie foto van jullie eigen welpje en schrijf een lieve tekst. 

Mooie kaart gevonden, maar heb je een speciaal verzoek? Neem dan even contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kunnen eventuele verzoekjes doorgeven aan de designers. 

Wat is de betekenis van de leeuw?

Wat betekent het om een leeuw te zijn? Allereerst dat je ‘zo sterk als een leeuw’ bent. Deze dieren staan symbool voor kracht en koninklijkheid. De leeuwengroep, met zijn leeuwen, leeuwinnen en welpen, zorgt goed voor elkaar. Ze hebben ook iets avontuurlijks en knuffeligs in zich. Perfecte kandidaten voor een geboortekaartje dus.

Is jouw kindje tussen 23 juli en 22 augustus geboren? Dan is de leeuw zijn of haar sterrenbeeld en past een leeuw geboortekaartje nog eens extra goed.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met leeuw

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.