Ga naar de inhoudGa naar het filter
Religieuze paaskaarten

Christelijke paaskaarten

Is het geloof belangrijk in je leven of ken je familie of vrienden die geloven? Dan is het sturen van christelijke paaskaarten een mooie manier om je naasten een gezegend Pasen te wensen. Jezus is opgestaan en deze hoopvolle boodschap wil je graag delen! Met een van onze mooie christelijke kaarten voor Pasen laat je weten dat de paasdagen een moment zijn om bij stil te staan.

  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Christelijke paasgroet: een gezegend Pasen wensen

Voor veel christenen is Pasen het belangrijkste feest van het jaar. Je vindt namelijk de essentie van het christelijke geloof in de bijzondere gebeurtenissen rondom Pasen. Jezus werd gekruisigd voor onze zonden, maar is na drie dagen opgestaan! En of je iemand nou een gezegend of een zalig Pasen wilt wensen, met onze christelijke kaarten voor Pasen stuur je een hoopvolle boodschap. In de kaartjes zie je veel christelijke symbolen rondom Pasen terug, zoals het lege kruis, de drie kruizen op de berg, de steen die is weggerold en de doornenkroon die Jezus op Zijn hoofd had. Met de mooie christelijke teksten voor Pasen als ‘Hij leeft’ of ‘U zij de glorie, opgestane Heer’ kom je bij de kern: Jezus is opgestaan, Hij is niet dood! Die krachtige boodschap is er een om te koesteren en te delen.

💡 Tip: Bekijk ook eens onze andere mooie christelijke kaarten.

Christelijke paaskaarten maken: zo doe je dat

Met de christelijke afbeeldingen op onze kaartjes voor Pasen stuur je eigenlijk al een heel waardevolle boodschap. Maar vind je het leuk om je kaartjes iets extra’s te geven of wil je wat lege ruimte opvullen op je kaart? Met de mooie figuren in onze kaartmaker lukt dat helemaal. Denk bijvoorbeeld aan een kruis of aan het altijd passende duifje dat symbool staat voor de Heilige Geest. En je maakt je kaart nog waardevoller met een christelijke tekst over Pasen. Lees bijvoorbeeld eens in Matteus 28 vers 1 tot 10, of in Lukas 24 vers 1 tot 53. 

Misschien vind je het toch nog lastig om een tekst te kiezen. Kijk dan eens naar deze mooie teksten voor op je paaskaartje. Want naast de vrolijke teksten voor algemene paaskaartjes vind je hier ook heel veel mooie christelijke teksten. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.