Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje boerderij

Welkom lieve baby! Is jullie kindje geboren op de boerderij, tussen de uitgestrekte weilanden en boerderijdieren? Of vind je een boerderij kaartje gewoon leuk? Deel het blije nieuws met een geboortekaartje in dit thema. Kies voor een van onze boerderij-achtige ontwerpen of upload je eigen foto. Bestel een gratis proefdruk en ontdek of de kaart helemaal naar wens is.

Boerderij geboortekaartje maken

De koeien melken, paarden voeren, het land bewerken of simpelweg genieten van het landelijke uitzicht: er is van alles te beleven op de boerderij. Dat maakt de boerderij een heel leuk thema voor een geboortekaartje. Misschien wonen jullie zelf op een boerderij of hebben jullie er mooie herinneringen aan. Ook als je landelijk gewoon een leuke stijl vindt, kun je kiezen voor boerderij babykaartjes. Het leuke is: je kunt er allerlei kanten mee op!

Boerderij geboortekaartjes in allerlei stijlen

De leukste boerderij geboortekaartjes maak je zelf, met Kaartje2go. Een geboortekaart maken begint bij het kiezen van een ontwerp. Het perfecte kaartje vind je door je voorkeuren in het filtermenu aan te geven. Zijn jullie bijvoorbeeld gek op katten of honden? Vink dan deze dieren aan. Het filtermenu kun je ook gebruiken als je een kaart zoekt met een specifiek figuur, zoals hartjes, bomen of sterren. Daarnaast kun je onder andere filteren op het geslacht (jongen, meisje of neutraal) en de stijl. Probeer het maar uit. Zo wordt het vinden van het perfecte geboortekaartje een stuk makkelijker!

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes in boerderij thema

Als je een ontwerp hebt gekozen, kun je het geboortekaartje aanpassen. In onze handige kaartmaker maak je in 5 simpele stappen je geboortekaartjes helemaal persoonlijk. Het is heel eenvoudig en werkt zo:

  1. Klik bij het gekozen ontwerp op ‘Kaart bewerken’
  2. Voeg kaders, figuren en zelfs eigen foto’s toe
    Tip: Maak er een beestenboel van door figuren van boerderijdieren aan de kaart toe te voegen. Of upload een foto, bijvoorbeeld van jullie eigen boerderij.
  3. Schrijf een mooie tekst over de geboorte van jullie baby
    Tip: laat je inspireren door onze geboortekaartjesteksten
  4. Maak het geboortekaartje compleet met een sluitzegel en mooie envelop.
  5. Vraag een gratis proefdruk aan of bestel de kaartjes

Natuurlijk! We snappen helemaal dat je jullie geboortekaartje nog even in het echt wilt bekijken voor je de kaartjes op de bus doet. Daarom krijg je de eerste proefdruk van ons cadeau! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis Kaartje2go account aanmaken. Daarmee kun je na het bewonderen van de proefdruk eenvoudig de laatste wijzigingen doorvoeren en je bestelling plaatsen. En de tijd die je daarmee wint kun je spenderen aan een fijne knuffelsessie met je baby. 

Bij de gratis proefdruk ontvang je ook een handig proefpakketje met onze verschillende luxe papiersoorten en flitsende envelopkleuren. Daarmee kun je zelf de perfecte combinatie met jullie geboortekaartjes samenstellen. 

Heb je geen account of al eerder een proefdruk ontvangen, dan betaal je per proefdruk € 0,49.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.