Geboortekaartje boerderij

Lange uitgestrekte weilanden en de geur van de natuur. Het leven op de boerderij is elke dag bijzonder. Is er een baby geboren op de boerderij? Of vind je een boerderij kaartje gewoon leuk? Maak dan een leuk geboortekaartje met het thema boerderij. Upload bijvoorbeeld zelf een leuke foto van jullie boerderij of mooie nabijgelegen omgeving. Bewerk het kaartje simpel en snel en verstuur het, of kies voor onze mooie ontwerpen. Bestel de gratis proefdruk en ontdek of het kaartje goed bij jullie past!

Geboortekaartje boerderij maken

Een leuk geboortekaartje over de boerderij kun je helemaal zelf maken. Simpel en snel. Wij leggen het voor je uit in een paar stappen:

  1. Kies het leukste kaartje uit de kaartgalerij en kies voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg in de kaartmaker leuke figuren en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een leuke tekst over de geboorte van jullie baby.
  4. Maak het kaartje af en vraag de gratis proefdruk aan of bestel de kaartjes.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je geboortekaartje? Bekijk dan ook eens onze geboortekaartjes beestenboel, dieren en gezin

Gratis proefdruk

Twijfel jij nog een beetje of een boerderij geboortekaartje de juiste keuze zal zijn? Bestel dan de gratis proefdruk van Kaartje2go. Maak je eigen leuke kaartje of kies een van onze ontwerpen en kies voor ‘gratis proefdruk bestellen’. Wij sturen het kaartje zo snel mogelijk voor je op zodat je hem zelf in daglicht kan bekijken. Zet het kaartje op de keukentafel en kijk er samen met je partner een paar dagen naar. Voelt het nog steeds goed? Bestel dan direct de kaartjes en wij versturen ze voor je.

Tip: Schrijf je in voor onze uitgerekende datum campagne en win gratis geboortekaartjes!

Boerderij geboortekaartjes bestellen

Geboortekaartjes met het thema boerderij bestel je bij Kaartje2go. Koeien, de stal of een weiland, alles is mogelijk als foto op jouw geboortekaartje. Je kunt ze direct naar je familie en vrienden versturen door de adressen toe te voegen in je adresboek. Hier kun je heel gemakkelijk een WhatsApplinkje voor versturen, zodat je familie en vrienden zelf het adres kunnen doorgeven.  Het is ook mogelijk om alle kaartjes als pakketje naar je eigen adres te versturen. Zo kun je ze zelf rondbrengen, wel zo leuk! Om je geboortekaartjes nog leuker te maken kun je ook luxe enveloppen en leuke sluitzegels en adresstickers toevoegen. Zo maak je het feestje compleet!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen