Broer of zus dag kaart sturen

Laat jij je broer of zus wel eens weten wat jullie voor elkaar betekenen? Het is mooi om dit naar elkaar uit te spreken en dat kan in het bijzonder op 30 september 2021, als het broer en zussendag is. Stuur je broer of zus een kaart en schrijf waarom je zo blij bent met hem of haar. Als nieuwe klant krijg je de eerste kaart cadeau.

Kaarten voor broer of zus dag

Of je nu heel dicht bij elkaar woont; Of misschien wel aan de andere kant van de wereld; Als broer en zus heb je een speciale band. Je bent in het ouderlijk huis met elkaar opgegroeid en jullie hebben veel steun aan elkaar gehad. Jullie hebben een bloedband en hebben misschien wel lief en leed gedeeld. Het kan ook zijn dat je helemaal nooit zoveel met elkaar hebt gehad, maar dat jullie relatie nu is gaan bloeien. Misschien wil je dat nu wel extra benadrukken met een kaartje.

Je grote of kleine broer of zus, misschien wel meerdere zijn een belangrijk onderdeel van je leven. Vertel ze wat je voor ze voelt en wat ze voor jou betekenen. De nationale Broer en Zus dag is hiervoor de perfecte gelegenheid.

Stuur je broer of zus vandaag nog een kaartje en bedank hem of haar voor de vriendschap.

Zit er geen kaartje tussen wat bij je past? Bekijk eens onze vriendschapskaarten met een spreuk of alle overige vriendschapskaarten

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.871 beoordelingen