Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 21 jaar

Het is feest, want iemand in jouw omgeving wordt 21 jaar. Hoera! De 21e verjaardag is natuurlijk hét moment om een gelukwens met iemand te delen. Dat kan via de telefoon of computer, maar wat is er leuker dan feliciteren met een kaartje? Want een kaartje op de deurmat is een aangename verrassing en voel je je echt een feestvarken. Ook als je 21 jaar wordt!

Feliciteren met een 21e verjaardag

De 21e verjaardag van een vriend(in), familielid of collega mag niet zomaar voorbij gaan. De hoogste tijd om de jarige een verjaardagskaart te sturen dus! Zelfs als je van plan bent om later op bezoek te gaan, is een kaartje een leuke verrassing. Bij Kaartje2go kies je uit de leukste verjaardagskaarten voor de 21-jarige. Kaarten met een leuke tekst, moderne kaarten of juist klassiek. Een kaart met een feestelijke illustratie of juist een rustig ogende verjaardagskaart. In een bepaalde kleur of in een specifiek thema. Ongetwijfeld zit er ook voor jou en de jarige een mooie kaart tussen.

Kaart voor een man of vrouw van 21 jaar maken

Het versturen van een verjaardagskaart is heel eenvoudig en ook nog eens erg leuk! Kies eerst een ontwerp dat bij de 21-jarige past. Bijvoorbeeld door te filteren op stijl of thema. Met de filters kun je eenvoudig je wensen aangeven en de juiste kaart vinden.  Je kunt ook filteren op geslacht. Daarmee toon je verjaardagskaarten speciaal voor mannen of vrouwen van 21 jaar. Ben je blij met het gekozen ontwerp? Dan kun je de kaart bewerken met onze kaartmaker. Met de kaartmaker voeg je eenvoudig figuren, kaders en eigen afbeeldingen toe. Dat betekent dat je ook een foto van de jarige kunt uploaden. Ook de tekst of verjaardagswens schrijf je op de kaart met de kaartmaker. Op deze manier maak je de kaart meteen uniek en persoonlijk.

Bekijk ook onze verzamelde teksten voor een verjaardagskaart.

Een extra groot feest op de deurmat

Wil je dat de jarige een extra groot feest door de brievenbus ontvangt? Voeg dan een cadeau aan je bestelling toe. Met een fles bubbels heeft de jarige een sprankelende 21e verjaardag. Of geef een mooi sieraad. Maar het feestvarken kan ook genieten van lekkere chocolade of stroopwafels. Voeg het cadeau toe aan je bestelling. Wij zorgen ervoor dat het samen met de kaart op de mat van de jarige valt. Hiermee is cadeaustress verleden tijd. Je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Bestel je je eerste kaartje? Dan krijg je de kaart van ons cadeau.

Verzend een ‘verjaardagskaart 21 jaar’

Is het ontwerp naar wens? En de tekst? Dan is het tijd om je kaart te versturen. Voer het adres van de 21-jarige in, kies een verzenddatum en wij doen de rest. Tip: sla het adres op in het adresboek van je account, zodat je het de volgende keer niet handmatig hoeft in te voeren. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Zo makkelijk is het om een ‘verjaardagskaart 21 jaar’ te versturen!

Bekijk ook onze 21-diner uitnodigingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.